Film świetny bije na głowę niejedną produkcje wysoko budżetową a z początku myślałem że to będzie coś w stylu "Ghost Ship" ale fabuła okazała się po prostu dużo głębsza(niesamowita). Ale przez to nasuwają się pytania:
1:W pewnym momencie na statku były trzy główne bohaterki ,ona i jeszcze dwie sobowtórki ( czyli ona ,ta której nie zastrzeliła i ta która dopiero weszła na pokład)Czyli co się stało z tą co jej nie zastrzeliła?
2.Jak to wszystko się zaczęło?? (trójkąt bermudzki??)
Najlepsza jest końcówka filmu gdzie pokazane jest jak to błędne koło się zamyka.I wyjaśnia dlaczego od samego początku zachowanie bohaterki było takie dziwne(niespokojne)
Film dostaje u mnie 9/10
ona kombinowala rozwiazanie, napis, wyrzucic cialo. drgua już dzialala, a trzecia dopiero wchodzila/
w sumie ciezko mi powiedziec co jest poczatkiem. nie ma nic o tym co zrobila dzieckiem za pierwszym razem z dzieckiem. poczatek jest mocno poprzecinany. ogolnie o to chodzi chyba. zakonczenie tlumaczy cos czego tak po prawdzie nie da się wytlumaczyc.
Można podejrzewać że zrobiła chłopakowi coś fatalnego w końcu sama siebie zatłukła młotkiem .
oprócz tego, że na końcu okazało się, że wszystko to co było pokazywane przez cały film jest niekończącą/odradzającą się pętlą czasową to nie wiem tak właściwie czy był w tym filmie jakiś inny wątek. chyba nie. film zaczął się nijako i tak samo skończył, zero zaskoczenia. ja bym się tak nie zachwycał, dla mnie przeciętny, a powtarzające się sceny były czasami nawet dość męczące.
Costradeus-->zamilcz i sie nie osmieszaj lepiej powiedz ze go nie skumales tylko wyjasnienie przeczytales tu na filmwebie i to jeszcze moje wyjasnienie a potem stwierdziles a no tak o to chodzilo wiec lepiej milcz i sie nie pograzaj. Jak dla Ciebie jest ten film przecietny to pokaz mi lepszy z ta sama tematyka.
"...czy był w tym filmie jakiś inny wątek" Czlowieku przeciez ten film byl przesycony samymi watkami ktore prowadzily wlasnie do zapetlenia czasowego glownej bohaterki. Twoj caly smieszny wywod jest tylko dowoddem na to ze ten film cie przerosl.4/10?! przez takich baranow jak ty takie kozaki maja zanizone noty.
kim ty jesteś cieciu żeby mnie uciszać i rad udzielać ! padnij na pysk lamusie. reszty nie komentuje bo szkoda słów. pajac.