PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=585131}

Pięć minaretów w Nowym Jorku

Five Minarets in New York
2010
6,1 372  oceny
6,1 10 1 372
Pięć minaretów w Nowym Jorku
powrót do forum filmu Pięć minaretów w Nowym Jorku

1/10

ocenił(a) film na 1

Totalny gniot.

ocenił(a) film na 8
sylwester_3

Mnie ten film się bardzo podobał, ale o gustach się nie dyskutuje. Zastanawiam się skąd taka niska ocena ? Jakie przyjmujesz kryteria ? Transformers oceniłeś na 10/10. Czy miedzy tymi filmami naprawdę widzisz taką przepaść

ocenił(a) film na 1
antyspamblood

Już tłumacze, te Tureckie kryminały to o ból głowy.Masakryczny język to jedno co odpychy mnie ot tych produkcji który psuje totalnie klimat, a drugie to rozwijająca się akcja przez 2/3 filmu no i po trzecie napisałem już po prostu gniot i strata czasu.Jak ktoś lubi grzebanie w gównie to proszę bardzo oto masz szanse na 2 godzinną stratę cennego czasu.A poza tym co u diabła ma Transformers wspólnego z tym filmem? hmmm????

sylwester_3

kolega chyba ma jakieś problemy emocjonalne ....

ocenił(a) film na 1
Big_Star_Varna*

A ty przetrminowana parówko spierd#al#j do bindorki.

ocenił(a) film na 7
sylwester_3

Sylwus zbyt duzo wątków było w tym filmie jak dla Ciebie ????

Trafna recenzja najbardziej podoba mi się :

"no i po trzecie napisałem już po prostu gniot"

ręce same składają się do oklasków

ocenił(a) film na 1
misiek7_2

Lecz się póki jeszcze możesz.

ocenił(a) film na 7
sylwester_3

Dla ciebie nie ma nadziei jesli uwazasz ten film za gniot . Moze nie dorosles do niego!!!!

ocenił(a) film na 1
misiek7_2

Sram na ten film.

ocenił(a) film na 7
sylwester_3

To co robisz w domu ze swoimi fekaliami naprawdę mnie nie interesuje.

ocenił(a) film na 1
misiek7_2

No i wypierda#laj mi stąd ,bo cie już osrałem i śmierdzisz.

ocenił(a) film na 7
sylwester_3

A to jakaś małomiasteczkowa gwara ???

Chyba twoja polonistka za mało poświęcała tobie uwagi bo słownictwo jest naprawdę na "wysokim" poziomie.

Zresztą jak widać na załączonym obrazku jednak na język polski chyba w ogóle nie uczęszczałeś!!

"Masakryczny język to jedno co odpychy mnie ot tych produkcji"

Składnia i ortografia godna Jana Miodka

ocenił(a) film na 1
misiek7_2

Natomiast, Do ciebie prze debilu można pisać i nic nie rozumiesz bo chyba nawet czytać nie potrafisz zrozumieniem. Nie pisz tutaj proszę, bo tylko robisz syf i śmiecisz, porozmawiaj z kimś innym na ten temat filmu. Twoje wypowiedzi i prowokacja jest na poziomie idioty na którego zawiadomiłem już Policję, adodam że mam Komendanta Teścia, więc spodziewaj się Policji w domu.

ocenił(a) film na 7
sylwester_3

Ogólnie gratuluje kultury wypowiedzi i toku rozumowania aczkolwiek z Twojej strony to na pewno nie jest rozmowa tylko wyzwiska .

Zapraszam zapraszam pewnie już moje ip podałeś swojemu słynnemu teściowi , a czy teściu wie że ściągasz filmy i gry z torrentów ??? Nie ??? oj to mu trzeba szybko powiedzieć .

Jak taki "miszcz" może mieć żonę ??? To jest naprawdę ewenement .

Proponuje zapoznać się co to gniot .Dla twego błyskotliwego rozumowania powinna starczyć wikipedia.

ocenił(a) film na 1
misiek7_2

mistrz się piszę idioto idź zobacz czy nie ma cię w drugim pokoju.....i nie nudź już bo muchy się zlatują.

ocenił(a) film na 7
sylwester_3

No własnie dlatego napisałem 'miszcz' bo nim wlasnie jestes podpowiem Ci bo mogą nastąpić przerwy w logicznym mysleniu w Twoim mózgu --- tam jest cudzysłów panie polonisto!!!
W drugim pokoju siedza panowie policjańci z Twoim tesciem i ogolnie pija herbatę i smieją sie z Twoich postów 'Miszczu'

ocenił(a) film na 1
misiek7_2

Do psychiatry polecam.

ocenił(a) film na 7
sylwester_3

Składnia jak zwykle do pozazdroszczenia , tak jak pisałem wcześniej po prostu "MISZCZ"

Ile klas podstawówki skończyłeś , bo chyba wyżej byś już nie dał rady !!!???
Chyba jednak w Krakowie są dobre szkoły , które uczą podstawowych rzeczy :

ortografii
gramatyki
stylistyki
interpunkcji
już nie wspomnę o nienagannym słownictwie i kulturze osobistej ale jak widać taką placówkę musiałeś omijać szerokim łukiem .

ocenił(a) film na 1
misiek7_2

Tobie już nic nie pomoże, nawet lekarz.

ocenił(a) film na 7
sylwester_3

Jest progres bravo zdanie napisane poprawnie i do tego bez przekleństw good job.

Jak już doszliśmy do takiego punktu czy możesz wypowiedzieć się bardziej merytorycznie dlaczego uważasz ten film za gniot ???

Bo to co napisałeś ma się nijak do jego treści czy głównego wątku .
Jakimi kryteriami się kierowałeś przy tak niskiej ocenie ??
Bo argument że język Turecki jest "masakryczny" jest argumentem jak Ty to piszesz "prze" zabawnym . Akurat język nadaje realizmu filmowi i to jest jego atut jeden z wielu .

No i drugi fantastyczny argument "grzebanie w gównie" możesz rozwinąć tę myśl bo jestem ciekawy po jakich wnioskach doszedłeś do tego "czegoś" bo to nie jest argument !!!!!