PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=189225}

Pięć palców

Five Fingers
2006
6,6 4,4 tys. ocen
6,6 10 1 4383
7,0 2 krytyków
Pięć palców
powrót do forum filmu Pięć palców

mistrz!

ocenił(a) film na 10

Jak ktos twierdzi ze ten film jest slaby czy nudny to chyba ma iq 10 i lubi filmy XXX czy Aniolki Charliego gdzie sie nie mysli tylko patrzy...film rewelacja, polecam kazdego a koncowka to w ogole mistrzostwo swiata :D

pnH

Wątpię bym miała iq na poziomie 10. Aniołki Charliego również nie są moim ulubionym filmem(!), natomiast Five Fingers uważam za beznadziejny film. Jedna scena końcowa nie robi filmu. Poza tym wiele scen było przewidywalnych, scena z kobietą, z pisaniem nazwisk (ta już szczególnie), można było wyczuć, że nastąpi obrót o 180st. Nie wiem czy ciekawe miały być pogadanki przy szachach? Obcinanie paluchów? Zresztą cały film to były w kółko powtarzane te same zdania. Nudny i wcale nie tak zaskakujący jak to neiktórzy twierdzą. 3/10

Nelka_2

Zgadzam się z przedmówcą!! Film kiepski. Moim zdaniem to film trafiający do nastolatków, którzy jeszce o dobrym kinie nie wiele wiedzą. Film schematyczny i mało ciekawy.

ocenił(a) film na 4
Nelka_2

Niestety za film warty zainteresowania to zbyt szybo domysliłem się zakonczenia i nie tylko ja.
Poza zagadką jak się to skończy już niewiekle z tego filmu zostało.
Oglądać można tak w sumie ale bez wielkich objawień.