PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661002}

Pięć tańców

Five Dances
2013
6,7 2,0 tys. ocen
6,7 10 1 2032
5,3 3 krytyków
Pięć tańców
powrót do forum filmu Pięć tańców

Może i nie jestem całkiem homofobem, ale czuję, że mogłabym się zrzygać na samą myśl o całujących się facetach. A myślę, że na tym się nie skończy. A szkoda, bo chętnie bym obejrzała film z dobrą historią i choreografią.

alex_81

przepraszam, że się tak bezczelnie podepnę, ale nie chcę specjalnie zakladać nowego tematu. wybiera się ktos może na ten film dziś w Krakowie, ewentualnie w ten weekend? nie gryzę :)

Gerry

nieaktualne. a film dobry. polecam.

alex_81

film dobry. Nie rewelacjaale dobre kino. Nie rozumiem tego żygania. Trzeba być naprawdę ograniczonym by to robić. Jeśli jesteś kobietą to myślę że postawa powinna być trochę inna. Jak moze kobietę brzydzić facet- nawet razy dwa. A kobiętę lubiącą taniec - to już wogóle obsurd! Chyba że jesteś facetem homofobem w dodatku -to wtedy wszystko jasne. W tym filmie jest scena erotyczna jest scena erotyczna ale tak fajnie zrobiona, ze zapomina się o tym , że sa to dwaj faceci. Jak strasznie płytki musi być świat ludzi , którzy piszą takie słowa! Nie przepadam za miłością lezbijską ale byłem na Adele. Scena trawała długo ale nigdy nie pomyślałbym , że nie mogę zobaczyć filmu bo jest tma taka scena. Naprawdę jest poprostu smutno , że żyjemy w takim kraju gdzie ludzie z defektami psychicznymi publikują się wszędzie -nawet na portalach filmowych i sieją swoje faszystoskie brednie w które sami nie wierza

alex_81

Obejrzyj, a przy scenach seksu zakryj delikatne swe oczęta rączkami. Tylko nie podglądaj między palcami...jak zwykle...

co za ludzie, same królewny i paniątka....

alex_81

Więc nie oglądaj. Tyle w temacie, niepotrzebnym z resztą.

alex_81

uprzedzenia sie leczy.

ocenił(a) film na 7
alex_81

zdecydowanie jesteś homofobką i zdecydowanie może Ci to zaszkodzić. Od ciągłego rzygania mogą Ci się zepsuć zęby i nie tylko. Unikaj, uciekaj, zakrywaj oczy, a najlepiej przenieś się tam, gdzie gejów nie ma. Biedactwo. :-)))

ocenił(a) film na 7
alex_81

powalcz z tą swoją homofobią, albo zamykaj oczy, jak się całują, bo film jest piękny! ;-) właśnie obejrzałem. dużo znakomitej choreografii i muzyki. dobry scenariusz.

alex_81

Hmm, a mnie obrzydza jak się całują brzydcy ludzie, starzy, otyli itp. Oczywiście oni też mają prawo do miłości i nic do nich nie mam, ale po prostu nie chciałabym tego oglądać. Czy to znaczy, że też jestem jakimś -fobem? A odnośnie homofobii, jako że jestem kobietą skrajnie hetero, to lesbijki mnie nie kręcą, więc nie oglądam filmów, gdzie gł. wątkiem jest taki romans, ale nie przeszkadza mi, jak młode, ładne dziewczyny się całują. Taki widok jest mi obojętny. Natomiast na romans przystojnych gejów chętnie sobie popatrzę ;) Tutaj niestety ładny był tylko Theo, a sam film dość mnie nudził, bo akurat balet też mnie nie kręci. Wolę inne tańce i inną muzykę, niż ta w filmie