PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205552
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Uważam, że jakakolwiek byłaby obsada tego filmu, nikt nie jest w stanie zagrać dostatecznie dobrze, Any i Greya których kreuje nasza wyobraźnia. Bo tego się nie da opisać....

patrishia93

Zgadzam się z Tobą, ale zawsze mogą spróbować zbliżyć się w jakimś stopniu do tego ;)

coldrex

nie wiem, może po prostu boję się rozczarować tym filmem, nie chcę.

patrishia93

rozumiem, też się trochę boję rozczarowania. dlatego jest pytanie czy w ogóle warto oglądać, czy lepiej pozostać w sferze marzeń i fantazji :P

coldrex

myślę, że ciekawość zaprowadzi nas do kina, a rozczarowanie nas z niego wyprowadzi :)

patrishia93

i tak źle i tak niedobrze, lepiej jakby wcale tej książki nie było :P

coldrex

dokładnie, ta książka zbyt wpływa na moje upodobania

patrishia93

zgadzam się w 100 procentach. Czytając książke mam w wyobraźni postać greya i nikt mi znany nie pasuje do tej roli, no nie ma takiego człowieka, który się wykreował w mojej głowie. Z Aną będzie już łatwiej bo sama nie mam pomysłu na to jak może wylądać

patrishia93

zgadzam się , myślę że zbyt idealizujemy książkowego Greya i w tym tkwi problem kto by to nie był i tak zawsze coś będzie z nim nie tak ,ale dziewczyny nie dajmy się zwariować to tylko książka :)

patrishia93

Tak jak większość osób, zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Idealni odtwórcy ról istnieją w naszych głowach i to te "postaci" występują w filmie w naszej głowie:) Co prawda wśród rzeczywistych aktorów, są tacy, którzy są podobni do naszych wyobrażeń, to jednak zawsze będzie im czegoś brakować. Jeśli miałabym wytypować któregoś aktora do głównej roli to nie dałabym rady, ponieważ dla mnie Christian Grey to połączenie Matta Bomera (wygląd), Christiana Bale'a (charakter, osobowość) oraz Jonathana Rhysa Meyersa (oczy). Tak więc w żaden sposób nie da rady połączyć tych wszystkich cech w całość...

patrishia93

Christianem Greyem jest Josh Hartnett!