PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205552
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya
ocenił(a) film na 7
kakojek

Nie byłeś, a oceniasz? Idź do kina, albo zaczekaj aż będzie na zalukaj i wtedy napisz swoje refleksje, a nie piszesz nie oglądając go i stwierdzasz, że jest "dnem dna" przez komentarze innych.

Mika1998

Ja nie oceniałem ,tylko sugeruje sie oceną z USA i z PL :) pozdro ps. nie oglądam filmów z ocena poniżej 6 :)

ocenił(a) film na 5
kakojek

Zgadzam się z Tobą w 100%, nie trzeba próbować gówna żeby wiedzieć że jest niesmaczne ;-)

ocenił(a) film na 7
kakojek

jak oceniacie zanim obejrzycie . dno to ocenianie flmu bez obejrzenia,

Mala_92_91

Ja nie oceniałem ,tylko sugeruje sie oceną z USA i z PL :) pozdro ps. nie oglądam filmów z ocena poniżej 6 :)

Mala_92_91

Wbrew pozorom jest wiele filmów, które bez pudła można ocenić przed seansem.

kakojek

To poszło w górę, wczoraj było 3,2/10

Very_Bad_Wolf

hehe to grubo

ocenił(a) film na 2
kakojek

widzialem i wiedzialem ze w imdb bardziej trafie :) wyszlo mi 4.0 :D

p.s bohaterka gania z bobrem po ekranie :D

kakojek

po twoim wpisie wnioskuję, że filmu nie widziałeś i książki też na pewno nie przeczytałes, a jeśli nawet, to pewnie i tak nie zrozumiesz

Ana1519

aha ok :) ja tylko BRAZZERS

Ana1519

Co takiego jest w tej kiepskiej książce, że można byłoby jej nie zrozumieć?

ocenił(a) film na 5
Yennefer_123

Rozmawiałem z kilkoma koleżankami , które strasznie podniecają się tą książką. To co je łączy to nie udane życie seksualne (jedna jest rozwódką, która nie miał stosunku od kilku lat, druga ma męża , który raz na 2 miesiące po bożemu, trzecia jest jeszcze na tyle młoda że nie zdążyła go doświadczyć i kilka innych podobnych) Dziwnym zbiegiem okoliczności te znajome, które po przeczytaniu kilkudziesięciu stron stwierdziły że to gniot są że tak powiem w kwestiach seksu spełnione. Więc jeśli nie jesteś podstarzałą kurą domową lub nastolatką marzącą o białym rycerzu, który wprowadzi w "prawdziwy" świat seksu to nie zrozumiesz.