PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205552
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Moje wyobrazenie o Grey'u było całkiem inne ..miał być pociągający ,tajemniczy ,miał miec to coś
..Jamie Dornan nie posiada zadnej z tych cech..

Asik1981

A te jego kręcone włosy wogóle mnie zniechęcają do obejrzenia tego filmu..a tak na niego czekałam. Chyba nie chcę sobie zepsuć wyobrazenia o Greyu ;) A Dakota no cóż ..Ana miała być delikatna młoda (przede wszytskim) a Dakota wygląda na dobrą 40 :p

Asik1981

Może dla innych kobiet Jamie posiada wszystkie te cechy,które wymieniłaś:)

restar

restar no może i tak ;) dla mnie nie ma zadnej z tych cech no ale ile ludzi tyle gustów ;)

Asik1981

Oczywiście, dla każdego co innego;)

ocenił(a) film na 5
Asik1981

Klamka zapadła, więc wydaje mi się, że narzekanie nic nie da. (I broń Boże nie chcę Ciebie urazić, na prawdę ;) )
Pozdrawiam :)

MaMich

Ma Mich spokojnie nie narzekam ;) wyrazam swoją opinię :D

ocenił(a) film na 5
ocenił(a) film na 4
Asik1981

Jak dla mnie, przede wszystkim, powinien być dobrym aktorem. Bo co z tego, ze będzie odpowiadał wszystkim pod względem wyglądu jak nie będzie potrafił oddać cech wewnętrznych swojej postaci. Tajemniczość to nie wygląd tylko sposób zachowania, w tym przypadku gra aktorska. A ten film, pod tym względem, stawia spore wyzwanie. Więc albo będzie super, albo się nikomu nie przyznam, ze to oglądałam :D

oj tam oj tam

oczywiscie masz racje ojtamojtam ,ale dla mnie jedno musi współgrac z drugim :D co z tego jak bedzie bosko grał skoro nie bedzie pociągał jako facet?..

oj tam oj tam

no tak macie racje, ale grą aktorską może zrobić wiele nawet sprawic ze bedzie pociągał Asik1981... ;) zobaczysz ... Jamie to dobry aktor ..

tonia22

tonia22 nie sądzę ;) ale jak obejrze to na pewno dam znać ;)

ocenił(a) film na 1
Asik1981

Mam to samo zdanie, ale mleko już się rozlało, nie ma co płakać.

Asik1981

Każdy ma inny gust, jak dla mnie ma te wszystkie cechy które wymieniłaś ;)

tonia22

tonia 22 więc jestes jedną z nielicznych...

Asik1981

Mów o sobie, ja też nic do niego nie mam. Niezły jest.

polina0

mówię o sobie..napisałam wyraznie ze to moje zdanie.

ocenił(a) film na 5
Asik1981

Ja zaliczam się do zbzikowanych faneczek Jamie'go ;)

Asik1981

Nie wiem czy jestem jedną z nielicznych ... bo raczej na fanclubach czy innych forach rośnie poparcie dla Jamiego po tych filmikach ktore wyplynely na na YT z krecenia plenerowych scen .. ;)

tonia22

Może po obejrzeniu Greya takze bede jego fanką ;) narazie po prostu nie jestem ..;)

Asik1981

dokładnie, mam identyczne odczucia ;D ale cóż...każdemu nie sposób dogodzić :)

ocenił(a) film na 10
Asik1981

też jestem nim zawiedziona :/