Moje wyobrazenie o Grey'u było całkiem inne ..miał być pociągający ,tajemniczy ,miał miec to coś
..Jamie Dornan nie posiada zadnej z tych cech..
A te jego kręcone włosy wogóle mnie zniechęcają do obejrzenia tego filmu..a tak na niego czekałam. Chyba nie chcę sobie zepsuć wyobrazenia o Greyu ;) A Dakota no cóż ..Ana miała być delikatna młoda (przede wszytskim) a Dakota wygląda na dobrą 40 :p
Klamka zapadła, więc wydaje mi się, że narzekanie nic nie da. (I broń Boże nie chcę Ciebie urazić, na prawdę ;) )
Pozdrawiam :)
Jak dla mnie, przede wszystkim, powinien być dobrym aktorem. Bo co z tego, ze będzie odpowiadał wszystkim pod względem wyglądu jak nie będzie potrafił oddać cech wewnętrznych swojej postaci. Tajemniczość to nie wygląd tylko sposób zachowania, w tym przypadku gra aktorska. A ten film, pod tym względem, stawia spore wyzwanie. Więc albo będzie super, albo się nikomu nie przyznam, ze to oglądałam :D
oczywiscie masz racje ojtamojtam ,ale dla mnie jedno musi współgrac z drugim :D co z tego jak bedzie bosko grał skoro nie bedzie pociągał jako facet?..
no tak macie racje, ale grą aktorską może zrobić wiele nawet sprawic ze bedzie pociągał Asik1981... ;) zobaczysz ... Jamie to dobry aktor ..
Nie wiem czy jestem jedną z nielicznych ... bo raczej na fanclubach czy innych forach rośnie poparcie dla Jamiego po tych filmikach ktore wyplynely na na YT z krecenia plenerowych scen .. ;)