Szczerze na początku mi nie pasowali, ale teraz jak tak popatrzyłam na ich zdjęcia to hmm... nawet
mi pasują :) A Wam ?
Nie mogę przeboleć, ze w rolę Any wcieliła się Dakota, kompletnie mi nie pasuje. Z reszty aktorów jestem bardzo zadowolona ;)
Moim zdaniem Dakota da sobie radę z tą rolą chociaż ja bym wolała by zagrała ją Kat Dennings albo Karen Lucille Hale ;)
Początkowo też nie byłam przekonana co do Dakoty, natomiast teraz jestem nią zachwycona. Jest po prostu genialna, świetnie wychodzi na zdjęciach i wale nie przeszkadza mi jej uśmiech. Dodatkowo sprawia wrażenie bardzo pozytywnej i miłej osoby.
A co do reszty obsady to jestem jak najbardziej na tak. ;)
Czy ta obsada, która jest rozpisana na Filmwebie jest prawdziwa? Wydawało mi się, że Matt Bomer ma grać Greya...
Tak, ta obsada jest prawdziwa. To fani bardzo chcieli, żeby Grey'a zagrał Matt Bomer i powiem, że ja nie miałabym nic przeciwko. Jednak Jamie pasuje moim zdaniem :P
Chyba najważniejsze jednak, JAK zagrają - ja jak zobaczyłam pierwszy plakat z Dakotą i Dornanem to od razu pomyślałam, że przecież Ana i Grey byli zupełnie inni. No ale to było tylko moje wyobrażenie postaci. Zobaczymy, jak wypadną w roli i wtedy przyjdzie czas na oceny, czy pasują do roli czy nie.
poczekajmy do filmu. moze po filmie, to wlasnie dakota i jamie beda twoim wyobrazeniem szarego i any? ale oczywiscie moze byc wprost przeciwnie.. poczekamy ten rok i zobaczymy ;d
Jak ja zobaczyłam pierwszy raz plakaty to pomyślałam ze sa nawet podobni do tych z moejj głowy, ale Grey był szatynem.. :)
Na pewno da sobie radę. Przecież Jamie jest bardzo utalentowanym aktorem, tylko nie miał zbyt dużo okazji, aby to pokazać. ;)
Ale Anastasia byla brunetka to czemu wybrali do roli Dakote blondynke?!! szok .. ona calkiem nie pasuje ;/
Christian może być, przekonuję się do niego, ale co do Anastasii to mam wątpliwości, z wyglądu jak dla mnie by była już lepsza jego żona Amelia Warner, ale zobaczymy jak Dakota zagra, może po filmie nie będę mogła sobie wyobrazić kogoś innego w tej roli, zobaczymy. Ale jednak nie wyobrażam sobie Victora Rasuka w roli Jose wyobrażałam sobie go raczej jako chudego i wysokiego i z jasnymi włosami, Lukea Grimesa jako Eliota też nie, jak dla mnie wygląda na dzieciaka i wgl nie pasuje mi i jeszcze Rita Ora, ona jest za ładna na Mię, wyobrażałam sobie ją jako trochę pulchniejszą i z krótszymi włosami i wgl, reszta mi pasuje. Takie jest moje zdanie na teraz, po filmie może się zmienić, może scharakteryzują ich bardziej do ich roli i będzie dobrze, niestety dowiemy się dopiero za rok! :)
to chyba czytałaś inną książkę Jose tak jest opisany przez Ane:'
" ..... Patrze jak otwiera szampana .Jest wysoki ma na sobie dżinsy i t-shirt podkreślający twarde mięśnia, śniadą cerę , ciemne włosy i oczy....." A Mia zawsze była szczupła i ładna ale już nie będę podawać fragmentów:) przynajmniej tak pisze w książce którą ja czytałam:))
Nie dziwie sie ze dużo osób inaczej wyobraża sobie aktorów jak nie u mnie czytać ze zrozumieniem przynajmniej takie jest moje zdanie a co do Eliota Lukea Grimesa widziałam go w różnych filmach i w cale nie jest dziecinny...Ale również to jest tylko moje zdanie:)
Umiem czytać, wiem że było tak napisane mimo to inaczej wyobrażałam sobie ich :).. A co do Elliota nie mówię, że jest dziecinny tylko, że wygląda dziecinnie, też czytaj ze zrozumieniem :P.
Dobra dobra może i tak :-). Książkę czytałam na szybko na telefonie, jak tylko wyszla więc wiecie, teraz czytam już ksiazke i bd zwracała uwagę na szczegoly :-). Ale ich sobie tak wyobrazalam, teraz moze zmieni się moje wyobrazenie jak widzę tych aktorow, pozdrawiam.