PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205568
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Nie, że się chwale czy coś ale ja już bilecik mam zakupiony :p teraz tylko czekać

ocenił(a) film na 5
Katherinna

Fajnie ;) noo jeszcze tylko wytrzymać do 13 lutego... prawie miesiąc :(

ocenił(a) film na 9
Katherinna

można wiedzieć gdzie zakupiłaś bilet? :)

patryszia

w kasie kina :)

ocenił(a) film na 9
Katherinna

no ta

użytkownik usunięty
Katherinna

To dobrze, że się nie chwalisz, bo raczej nie ma czym.

ocenił(a) film na 2

Właśnie, to powinien być raczej powód do wstydu, ta książka jest tak źle napisana i płytka, że aż boli.

użytkownik usunięty
Lotta_Rosie

No cóż... Są gusta, guściki i bezguścia.

ocenił(a) film na 2

Wystarczy spojrzeć na kolekcję najwyżej ocenionych filmów autorki posta. Nie żeby wszystkie były słabe, ale same wysokobudżetowe, amerykańskie produkcje celujące w popcornożerców. I wszystko jasne.

ocenił(a) film na 8
Katherinna

Taa. Chyba na Allegro sobie dorobiłaś... Bo jeszcze w żadnych polskich kinach nie ma możliwości rezerwacji biletów.
Początek lutego.

ocenił(a) film na 9
MansonBest

no wlasnie dlatego pytalam skad go wziela

ocenił(a) film na 9
patryszia

Na stronie multikina można już kupić. powodzenia

MansonBest

hahahahahahaha :D no nie wnikam w twoje sposoby nabywania biletu ja poszłam jak normalny człowiek kupić w kasie kina. Byłeś/łaś w każdym polskim kinie, że wiesz? Na pewno nie, więc daruj sobie swój żałosny komentarz.

ocenił(a) film na 7
Katherinna

Czy bilety na Greya są w normalnej cenie czy są droższe ?

wikusia7632

normalnej, jak każdy inny film :)

ocenił(a) film na 1
wikusia7632

Prawda jest taka, że nawet jakby bilet kosztował 50, albo i 100zł to idiotki by poszły.

ocenił(a) film na 3
Katherinna

Nie żebym się czepiał, ale... powinnaś postawić przecinek przed "ale"... ;-)

dziekan_tek

dzięki, słuszna uwaga :p

Katherinna

http://film.onet.pl/wiadomosci/50-twarzy-greya-ruszyla-przedsprzedaz-biletow-do- cinema-city/zcd8v

Nie rozumiem faktu obrażania innych tylko dlatego, że mają odmienne zdanie, lubią coś innego itp. Skoro komuś odpowiada "50 twarzy Greya" to dlaczego inni uzurpują sobie prawo do negatywnej oceny? To jest bardzo przykre no, ale... Jak to się mówi? Jaki kraj, taki obyczaj.

ocenił(a) film na 4
myszka_89

Witam, ja kupiłam bilet przez internet parę dni temu. Kino cinema city bemowo w warszawie. Opłata internetowa za dwa bilety to 2zl. Pozdrawiam