Skoro główny bohater stchórzył to kogo typujecie? Ja postawiłabym na Bromer'a albo Pettyfer'a
Matt to marzenie ściętej głowy, nie ma co się napalać
hmm a może
matt dallas
Henry Cavill
tom hardy
Armand Douglas Hammer
Liam Hemsworth? ;p taaa....czas iść spać
Obejrzałam sobie panów i Henry Cavill mógłby nawet pasować :) Przystojniak. Fanki Bomera by były zadowolone, bo są trochę podobni, a Henry jest duuuużo bardziej męski :)
Bomer ?? really ???! Alex jest za młody, zdaje się, że młodszy od Dakoty, ja stawiam na Garretta Hedlunda albo Travisa Fimmela, jak nie oni to nie interesuje mnie ten film (wiem, wiem gie Was to interere ;P)
CO?? STCHÓRZYŁ??! Zrezygnował i dziwisz mu się?!
Powiedziałby ktoś jednej z tych cwaniar które go tak wyzywały od brzydali, brudasów, dziadów, że jest ohydną, obleśną brzydulą to przez 3 tygodnie z piwnicy by nie wylazła. Facet od ponad miesiąca znosił obrzydliwe hejty, niewyobrażalne chamstwo i ludzką perfidię, a nawet grożby pod swoim adresem, a ty twierdzisz że stchórzył?? Jak można było w ogóle tak podle ( nie mówię o tobie ale ogólnie o hejtujących w okropny sposób) potraktować aktora tylko dlatego że wygrał casting do filmidła? Dziesiątki tysięcy rozwrzeszczanych panienek wypisywały jakieś żałosne petycje. Też rozumiałabym gdyby pisały wyłącznie w stylu że im nie pasuje wizualnie, ale one się darły że jest bleeeee, tfuu fujjj...Każdy ma swoją wytrzymałość na cudze dureństwo. Szkoda mi go i żal, bo nasłuchał się i naczytał głupot. Tak jak myślałam on nawet nie wiedział w jakie bagno się pakuje. Owszem, na pewno czuł że będzie grupa osób niezadowolonych, ba sam o tym mówił i że to rozumie ale kto by się spodziewał w najgorszych koszmarach takiej lawiny ohydy skierowanej w swoją stronę?
Przez całą tę akcję zaczęłam czuć obrzydzenie do tej produkcji.
Stchórzył. Aż miałam ochotę wybuchnąć śmiechem. Ale cóż - tak bywa, że nawet pseudo dorosłe kobiety, które powinny wykazywać się swego rodzaju dojrzałością a nie histerią godną trzynastoletniego trolla (bo przecież książka jest dla dorosłych, chyba, że jeśli mamy na myśli fanki to te niewyżyte młode dziewuszki napalające się na Justina Biebera?) rzucają hejtami w dorosłego i zdaje mi się poważnego człowieka tylko dlatego, że wygrał casting.
Byłam nastawiona neutralnie, bo ani to jakieś wybitne dzieło ani chłam, ale teraz jest mi straszliwie przykro, że nie będę miała ochoty iść na to do kina.
Och, zapomniałabym, wstęp od lat osiemnastu - dla niedoinformowanych nastolatek C:
A Charliemu życzę powodzenia w rozwijaniu kariery i gratuluję rozsądnej decyzji.
zgadzam się z Tobą w pełni, jest to co najmniej przykre i dołujące, że takie istoty Ziemia nasza kochana nosi, Charliemu wyjdzie to na dobre, cały ten syf towarzyszący ekranizacji podziałał owszem jak promocja, ale litości ! jakim kosztem ;/ dno, muł i wodorosty !!!
Stchórzył? ZMĄDRZAŁ, powiedziałabym. Żaden dobry aktor nie powinien się w takie gówno pakować, a Charlie takim aktorem jest - dzięki Bogu, że zrezygnował, bo my tu dokumentnie zmaściło karierę i to, jak by był postrzegany. Jest Ci "przykro, że nie będziesz miała ochoty na to iść"? O. Mój. Boże Jak miałaś ochotę iść tylko ze względu na Charliego to poczekaj aż zagra w innym, lepszym filmiem i pójdziesz go sobie pooglądać. Co za bezsensowna odpowiedź.
No jak 50 szarych facjat nie jest chłamem to już nie wiem, co jest. Ale, jak już kiedyś wspominałam, pewnie po prostu umykają mi jakieś oczywistości, w końcu tyle osób uwielbia tę powieść...
Wszystkie typy idiotek typu Bomer / Somerhalder możecie wsadzić sobie w cztery litery bo Greyem będzie jeden z aktorów wymieniony w tym artykule http://www.filmweb.pl/news/Alexander+Skarsgard+zostanie+nowym+Christianem+Greyem -99685 Jęczałyście, że CH to zły wybór to teraz producenci wam ładnie przy**wili :D
No to się zdziwisz bo A. Skaarsgard jest bardzo popularnym i loffcianym Ericzkiem, laski go kochają;) i podejrzewam że większość będzie zachwycona...
Kit że klata oszukana i jest fejkiem:
http://skarsgardnews.com/news/wp-content/uploads/2010/11/fakemrjanuarypic.png
XD
aa Hunnam ma taką klatę, że książkowy Grey przy nim to wymięklak ech ach i wgl już mi słów powoli brakuje ;)
No ma ale widzisz, jakoś nic mu to nie dałoXD
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS7nSrPFNaJGTpjezDUT2Rk-qHV auWJI1QhiB-Swll2hF-7lbmo
Bo się bródki przestraszyły, której można się pozbyć 5 cięciami maszynki haha.
a my tak ładnie czekałyśmy na film z jego udziałem a tak film będzie miał fanki wątpliwej jakości <rzygam_tęczą>
baby bez krztyny wyobraźni, które nie zasługują na wstęp do kina... jak to mówią: z gówna bata nie ukręcisz albo z szamba piany nie ubijesz ;)
A to taki w istocie ładny facet, eh:/ Wystarczyłoby żeby ciut schudł na buzi, ogolił się, odziać w garniak i voila! Jak malowanie.
Ale nie przetłumaczysz.
Teraz po zakończeniu zdjęć do SoA powinien ściąć włosy i się ogolić, założyć garniaczek i pokazać wszystkim antyfanka co straciły. Przecież Hunnam jest mega sexy. Tym bardziej jak wybiorą Skarsgarda lub kogos takiego do roli Greya.
Skarsgard jest dla mnie przede wszystkim już tylko pociesznym Northmanem, co nagle to po diable, wredne bomeromaniaczki dostaną pseudogreya i dopiero wtedy zapłaczą gorzkimi łzami
Wiem kim jest Skaarsgard (i wczym gra), ale chodzi o jego wygląd. Idiotką, które ubzdurały sobie Bomera lub Somerhaldera na pewno się nie spodoba.
Hehe, cyrk na kółkach yhyhy będę sie śmiała jak wybiorą kogoś cienkiego i z wyglądu i aktorskoXD
To będzie kara, hehe.
osobiście dla mnie Bomera jest totalnie aseksualny i nie z powodu orientacji, bo taki Wentworth Miller jest dla mnie sexi a woli chłopaków. Laski naoglądały się fejkowych trailerów z nim, i teraz go chcą.
Pettyfer był moim typem kiedyś ale widziałam w magic Mike jego wygibasy w stringach i śmiałam się zamiast podniecaćXD
będę uparcie twierdzić, że nie obejrzę tego filmu a jak przyjdzie sierpień to pójdę po kryjomu na seans i jak mi się nie spodoba to będę uparcie twierdzić, że nie widziałam i zobaczyć nie zamierzam xDDDD
oto prawdziwy powód rezygnacji Hunnama: http://www.hypable.com/2013/10/16/charlie-hunnams-fifty-shades-departure-actor-c ouldnt-work-with-script/?utm_source=buffer&utm_campaign=Buffer&utm_content=buffe r5a128&utm_medium=twitter
oficjalne info, haha ii wszystko stało się jasne !
Ja mam tylko jeden typ - Jonathan Rhys - Meyers.Jest bardziej tajemniczy i przystojniejszy od Skaarsgarda.
a po co brac to wszystko na serio? a może aktor, który zrezygnował byłby super w tej roli? i tak o obsadzie zadecydują bez pytania o zgodę.
jeszcze może być bruce willis, też jest sexy..
Bruce ? hymm okej, ale jak on będzie przeczesywał palcami włosy ;> btw co do tego, że Hunnam byłby super w roli Greya to nie ma najmniejszej wątpliwości ;))
bruce zawsze miał marne włosy i jakos dawał radę przeczesywać. a swoją drogą, że nie zdecydował się na zagęszczanie. niby taki brad pitt ma tą lwią grzywę naturalną? wątpię... choć wodecki wszystkiemu przeczy, nawet testosteronowi.
no coo dzielnie walczy ze zgubnymi efektami działania testosteronu, ok ucinam temat ;)
o kurde, nie znam takich sexi. :))). znam seksownych trzydziestoparolatków, ale takich młodziaków nie. pewnie zagra starszy aktor o młodej aparycji. w końcu ma być sexy a nie ładny.