PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205568
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

...bo mnie wszystko choć przeczytałam całą trylogię i coś mnie mimo tego wciągło...pewnie ten
luksus i nieosiągalnosc, chec zycia innym zyciem niz szara codzienna Polska. a swoja droga nie
lubie powtórzen tekstów i nudnych opisów seksu.blednym stwierdzeniem jest iz ksiazka jest o
bdsm ...

ocenił(a) film na 5
goniusiat

mnie denerwowało to że cały czas się bzykali, szczególnie w drugiej części, non stop sex sex sex... rozumiem, że dopiero się poznali ale ileż można kopulować? :D

ocenił(a) film na 6
kasiag79

moze elj brakowalo pomysłow :P

ocenił(a) film na 5
goniusiat

No chyba ;-D a moze to ze mną jest coś nie tak ;-P

kasiag79

Zgadzam się z kasiag79. Pierwsza część to wow, coś nowego, jakoś przebrnęłam przez te sceny seksu... Ale dwójka to flaki z olejem. Niech się kopulują, ale autorka mogła nam trochę oszczędzić. Do trójki ciężko mi się było zabrać, ale chyba ktoś jej zwrócił uwagę, bo już tego nie było. I coś się działo. A w dwójce-kłotnia, seks, seks, seks. Grrrrr. Mam nadzieję, że film będzie troszkę "bogatszy" ;p

ocenił(a) film na 2
goniusiat

Ja ledwo przebrnęłam przez jedną... beznadziejna książka, słabo napisana, bez jakiejkolwiek fabuły, a te ciągłe teksty o "wewnętrznej bogini", przewracaniu oczami i przygryzaniu wargi doprowadzały mnie do szału.. liczę, że film będzie dużo lepszy, bo w sumie to wiele nie potrzeba.