PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205552
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Zaraz, zaraz! OK,Gość z twarzą jak przejechaną walcem w roli Adonisa, bóstwa, rekina biznesu i
seksu, Dakota Johnson jako Ana, ale kto zagra wewnętrzną boginię??? ;-)

Cass

Nie obchodzi mnie to :) :) :) :) ważne żeby było duuuuużo scen seksu....taki mały zboczek jak ja tego potrzebuje :) :) :) :)

Belzebub_666_filmweb

Tylko pamiętaj, że te sceny muszą być okraszone obecnością:
1. Podświadomości! (właśnie, kolejna zagadka w obsadzie. Raczej brzydka okularnica to będzie:))
2. Foliowej paczuszki!!! Bez tego ani rusz. Zagadka- Co to właściwie jest?
3. Okrzykami typu :o Swięty Barnabo! Rany Julek. Dojdź dla mnie! Zaciskanie się mięśni. Czuję twoją erekcję.

Czego nie wiesz- znajdziesz w wikipedii! To o to najwiarygodniejsze źródło informacji polecił bohaterce Szary - człowiek renesansu, alfa i omega, geniusz w każdej dziedzinie (śpiewa, tańczy, lata 900 km(!!!!) nad ziemią, gra na trąbce), 20-letni multimiliarder, który zdobył swą fortunę dzięki działalności charytatywnej....

Cass

Zapomniałam o czymś jeszcze w kwestii scen łóżkowych (a to istotna sprawa) - lepiej się Kolego nie nakręcaj, bo może być dramatycznie, obrzydliwie i gore:) Pamiętasz przecie, że panna steele rozpada się w czasie szczytowania na milion kawałków???

Belzebub_666_filmweb

A fe,wstydź się Belzebubu :-< Myślałam że jesteś bardziej wyuzdany i taki filmik tylko cię zniesmaczy...tam będzie więcej namiętnych i cnotliwych scen a nie "walcowania" - czyli tego co najbardziej lubią Belzebuby i inni twoi ziomkowie ;-)