PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205534
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Widziałam jakieś zapowiedzi że Ryan Gosling ma grać ? Wiecie czy to prawda i kogo? ;)

ocenił(a) film na 10
soorbet

Nic nie jest potwierdzone ;) Nadal czekamy.

soorbet

Nie sądzę, żeby R.G. zgodził się zagrać w tym filmie. Zobaczymy raczej albo całkowicie nieznane twarze, albo kogoś kto na siłę chce o sobie przypomnieć, lub nie dać o sobie zapomnieć. Celowałam w Pattinsona i jego połówkę, ale chyba zbyt byłoby to podobne do ich poprzednich bohaterów. Tym bardziej, że sama seria przypomina lustrzane odbicie historii przedstawionej w sadze Z.

ocenił(a) film na 8
kataZynek

Masz racje. Gosling gra na zmianę w wielkich produkcjach i filmach ambitnych, myślę że po kilku dużych produkcjach nie będzie chciał tam zagrać. Twórcy będą chcieli pewnie kogoś nowego by stworzyć indywidualną postać kojarzoną tylko z tym filmem. Pattinson zdecydowanie NIE ;)

soorbet

Wiesz, jeśli chodzi o samą urodę Pattinsona, to "czemu nie" ;). Brzydki nie jest i te jego zmierzwione włosy (na fryzurę "po seksie";)), a jeśli film ma być tak samo "AMBITNY" jak książki (które czytałam i uważam za gnioty), to też nasuwa mi się pytanie dlaczego nie..(?), ale jak już pisałam byłoby to zbyt uderzające podobieństwo do sagi, w której brał już udział. Nie ukrywam, że jestem b.ciekawa kogo obsadzą w głównych rolach i sama nie wiem skąd się bierze moja ciekawość ;). Pozdr. k.

ocenił(a) film na 8
kataZynek

Jakoś nie wyobrażam sobie go w roli perwersyjnego seksocholika ;) zabawne wyobrażenie mam teraz przed oczami ;D Dzięki Kasiu (wnioskuje po nicku że Kasia)

soorbet

dobrze wyciągnięty wniosek :)
Wiesz, też sobie to wyobraziłam, masz rację :D

ocenił(a) film na 4
soorbet

Moim zdaniem nie ma szans. Bez urazy, ale będąc nominowanym do Oscara, będąc (obecnie) jednym z najpopularniejszych i najbardziej rozchwytywanych aktorów, nawet gdyby zaproponowano mu rolę Christiana Grey'a, wyśmiałby ich. Bo nie ma co ukrywać, aktor który zagra głównego bohatera podzieli los Pattinsona po Zmierzchu.

panikociarka

Masz rację, nie przyjąłby tej roli.
Aktor który zagra Greya będzie miał przerąbane tak jak Pattinson :D. Szczęście w nieszczęściu...