....Matt Bomer i Alexis Bledel grali razem w jakimś filmie/serialu? Ktoś w ogóle kojarzy skąd się w ogóle wziął ten szał, żeby oni grali w "50 twarzach..."?
No właśnie, mnie także od jakiegoś czasu nurci to pytanie. Ale wydaję mi się, że nie grali razem w żadnym serialu, ani filmie. ;)
Oboje grali role podobne do bohaterów FSoG. Matt w "Białych kołnierzykach", Alexis w "Absolwentce". On chodził w garniaku i pod krawatem a ona była nierozgarniętą studentką, się ludziom skojarzyło.
Dzięki :) Gdzieś napatoczył mi się filmik, w który był tak świetnie zmontowany, że wyglądało jak z jednego filmu i się zastanawiałam nad tym.
A czy ktoś możemi odpowiedź czemu tych dwoje jednak nie będzie grało w "pięćdziesią..." ? naYoutubie jest kilka zwiastunów filmu z nimi i to z zeszłego roku.....
Oglądałam wypowiedź Matta Bomera. Wynikało z niej, że raczej nie brał pod uwagi gry w tym filmie, nie czytał książki, ale miło mu że taka masa ludzi "wierzyło", że pasowałby do tej roli idealnie. I jest przekonany, że film wyjdzie świetnie bez jego udziału. Osobiście cieszę się, że nie gra w "Pięćdziesięciu twarzach Graya". Lubię tego aktora, cenię za porządne życie rodzinne i że nie jest przyczyną skandali. A postać Graya jest beznadziejna... Szkoda takiego aktora.