PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205552
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

O 100% . Alexis realnie pasuje do tej roli. Jak czytam tą książkę to przed oczami mam Alexis jako Anastazje. I,dalej tak jedzie. Moi. Zdaniem Dakota wgl nie pasuje do.tej roli ....

ocenił(a) film na 6
jajecznica5

aale to już było...

ocenił(a) film na 6
jajecznica5

a mi tam ona pasuje

ocenił(a) film na 7
jajecznica5

Według mnie pasuje i to bardzo

ocenił(a) film na 5
jajecznica5

Ale przesadzacie, czy tak trudno zrozumieć ze reżyser gdy bierze do filmu danych aktorów, oni od samego początku muszą mieć ze sobą jakąś chemię, muszą czuć się przy sobie dobrze. A uwierzcie mi, do tego filmu, trzeba tryskającej chemii aby dobrze to zagrać. Uważam że.. oczywiście po zwiastunie że oni chemię mają, szczególnie przy scenie z pocałunkiem w windzie. Poza tym nie debatujcie, bo nie zmienią się już aktorzy. Ja tam się doczekać nie mogę tego :)

ocenił(a) film na 6
PaulaGlee25

Zgadza się. Sceny erotyczne są ciężkie do zagrania i potrzebna jest chemia. To nie jest to samo co wykuć tekst i powiedzieć, muszą to tak zagrać aby wyglądało jak w rzeczywistości:) jeszcze 7 miesięcy:)

jajecznica5

Biadolenie na temat obsady było parę miesięcy temu, wiec się spóźniłaś. Dakota jest OK, w zwiastunie wygląda całkiem uroczo i choć dotychczas spodziewałam się chały, to trailer mnie pozytywnie zaskoczył.

ocenił(a) film na 1
jajecznica5

A ja po obejrzeniu zwiastuna mam znacznie lepsze przeczucia co do Dakoty, myślę że się sprawdzi. Imo znacznie gorzej wypada Jaimie...
Chyba za cholerę się do niego nie przekonam, Christian miał ociekać seksem a nie...

ocenił(a) film na 6
WhiteDemon

Christian miał mieć twarz Charliego Hunnama...

ocenił(a) film na 1
more_than_a_woman

No właśnie w ktoryms temacie zaczęłam narzekać że go nie ma;)

ocenił(a) film na 6
WhiteDemon

no i z nim w tej roli ten film by mnie na pewno zaczarował i rozemocjonował ;) i tak bd twierdzić do znudzenia moje kochane ;P

ocenił(a) film na 5
jajecznica5

Ile można ciągnąć ten lament o głównych bohaterach? To, że nie zagra tutaj wasza wymarzona aktorka czy aktor nie oznacza skreślenia filmu przed premierą. Z jakiegoś powodu Dakota dostała główną rolę i Jamie tak samo. Skąd masz pewność, że Alexis by była lepsza? Po obejrzeniu zwiastunu jestem nastawiona pozytywnie. Widać "chemię" między głównymi bohaterami. Film już został nagrany więc ten "strajk" na nic. Radzę wstrzymać się z komentarzami typu "ona źle zagra, ktoś byłby lepszy" itd aż zobaczycie film :)