Czy tylko mnie denerwuje to czekanie na ogłoszenie obsady? :D Wkurzają mnie już te spekulacje i
domysły! Ja chcę już wiedzieć! Skoro film ma wyjść w tym roku, to nie wierzę, że oni jeszcze nie
zdecydowali! Lubią nas torturować! :)
Ja też Chce wiedzieć, ale nie sądzę aby kin w tym oku wyszedł. Myślę , że najwcześniej 2014, ale nie wie. Czekam na niego z niecierpliwością, ale przyznam, że mam co do niego obawy. Jakoś sobie nie wyobrażam przeniesienia Książki na ekran i mam wrażenie , że wyjdzie gniot....Oby nie.
Mogliby zrobić dobry film, z dobrymi aktorami, ale myślę, że zrobią to pod publikę.
Sporo zależy od scenariusza bo nie da się ukryć, że ana jako narratorka sporo wnosiła do opowieści tj. jej wewnętrzne monologi były co prawda infantylne ,ale również zabawne (np. jak w myślach nazywała Elenę Trolicą czy jak mówiła jedno myśląc tak naprawdę coś innego) to dodawało charakteru książce a w filmie niestety tego nie będzie. Obawiam się natomiast , że będą przedłużone sceny patrzenia sobie w oczy, przygryzania wargi itd. co może spowodować, że film będzie się oglądało jak teledysk RnB obawiam się , że to wszystko zepsuje . Zobaczymy czekam z niecierpliwością