to Shailene Woodley. Moim zdaniem dobry wybór, bo jeśli patrzeć na ciekawostki to chyba ona się
najlepiej nadaje, gdyż Kristen Stewart lub Emma Watson nie pasują, a Mila Kunis, no cóż... jest o
10 lat za stara. ;p
Zgadzam się Mila Kunis jest ładna, ale Anastacia miała 21 lat i no nie wiem nie pasuje mi jakoś. .____.
Wolę zobaczyć Milę jako Anę niż Shailene. Dobra aktorka, potrafi zagrać każdą rolę. Faworyt większości do Grey'a jest sporo po trzydziestce, a Christian miał w książce 28 lat więc nie brałabym tutaj obsady ze względu na wiek. Dodatkowo S. Woodley wydaje mi się po prostu nie odpowiednia do tej roli.
To fakt, Mila jest dobrą aktorką ale nie pasuje mi z wyglądu na Anę. Poza tym wyraźnie powiedziała, że nie zobaczymy jej w produkcji. Z kolei Shailene wyglądem pasuje bardziej, ma w sobie tę niewinność, jednak jej gra aktorska do mnie nie przemawia.
Moim zdaniem do roli Any pasuję Alexis Bedel - tylko w tym zgadzam się z większością użytkowników na tym forum. Shai może jest młoda, niewinna na swój sposób, ale nie chce zobaczyć jej w takiej roli. Początkowo brałam jeszcze pod uwagę Ninę Dobrev, ale teraz stwierdzam, że odpowiednia jest Alexis.
No to witaj w klubie, bo moją faworytką również jest Alexis Bledel ;) Jest idealna. Trudno mi sobie wyobrazić kogoś innego w tej roli. Niestety wydaje mi się, że nie jest zbytnio zainteresowana rolą. Kiedyś w wywiadzie spytana o to, czy przeczytała książkę odpowiedziała, że tak, ale sama nie wie co o tym myśleć, w takim sensie, że nie wie skąd się to wzięło, że ludzie przypisują ją do tej roli i gdy na początku o tym usłyszała, to z jednej strony jej to schlebiało, a z drugiej trochę wystraszyło (coś w tym stylu ;)) Poza tym jest raczej nieśmiała, tzn myślę, że aż takie odważne sceny mogą okazać się dla niej zbyt dużym wyzwaniem niestety...
Oj wierz mi, ja też nie chcę innej Any. Pozostaje mieć nadzieję. To czekanie na ogłoszenie obsady mnie dobija !
Za Shailene ciągnie się widmo 15latki w ciąży przez ten głupkowaty serial MTV. Nie pasuje mi całkowicie..