PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205568
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Dla mnie idealną osobą do roli Christiana byłby Ian Somerhalder. Samym spojrzeniem powala na kolana, zresztą sami oceńce (nie biorąc pod uwagę Lucy Hale jako Anastasii): http://www.youtube.com/watch?v=kb4V5XUTlrg

Syvis

jestem jaknajbardziej za ;D

ocenił(a) film na 1
Syvis

Tylko nie Ian Somerhalder. Błagam...

izak1

Nie no proszę Was... Gdyby go wybrali na Greya to byłby najgorszy błąd jaki mogliby popełnić. Wg mnie nie umie grać, niech zostanie lepiej przy Wampirach ;)

Syvis

Owszem Ian to ciacho i w ogółe ale na Christiana Greya pasował by najbardziej Henry Cavil jest wręcz idealny do tej roli :))

Syvis

mimo że Iana jako Damona uwielbiam, to nie wyobrażam go sobie w roli Greya głównie z powodu... wzrostu. Jest stanowczo za niski, a przecież Grey był wysoki, wiec aktorka grajaca Anastasie musiałaby być dużo od niego niższa, a to naprawde osiagniecie(on ma bodajze 170 cm)...

ocenił(a) film na 5
majowka20

A ja słyszałam, że 178. ;) Różne chodzą plotki. Wiem tylko, że sam Ian mówi, że jest niewysoki, ale nie wiadomo, co to dokładnie oznacza. Według mnie, Ian dobrze by ukazał tę tajemniczość, która jest moim zdaniem najważniejsza.

Ale Ian ma specyficzną urodę. Jest wiele kobiet, którym się nie podoba. Więc wydaje mi się, że w rolę Grey'a powinien się wcielić aktor o bardziej naturalnych rysach. Choć jeśli to będzie Ian, nie będę zawiedziona, bo mi się podoba.

Marta_Evans

ja naprawdę Iana uwielbiam, też chętnie bym go widziała w roli Greya, ale jak juz napisałam, moim zdaniem jest za niski(nawet jezeli ma 178 - masz rację, sprawdziłam:))...
Ale właśnie odkryłam również, że Bomer też do wysokich nie należy(182), wiec nie wiem...:)
Mimo wszystko liczę na to że jest szansa dla Iana w tej roli i że przedstawią go tak, że jego wzrost się nie będzie rzucał w oczy:)

ocenił(a) film na 5
majowka20

Ja jestem niską osobą, mam tylko 158, więc dla mnie facet 180 jest już wysoki. :D Jeśli aktorka, która wcieli się w rolę Any, będzie mieć koło 160 cm, nie będzie się tak rzucać. Będzie mu sięgać niewiele powyżej ramion (na płaskich butach), wiec jest dobrze.

Marta_Evans

może masz racje(ja mam trochę 'wyższe' wymagania, bo sama mam 180:P)... Może się to az tak w oczy rzucac nie będzie:)

ocenił(a) film na 5
majowka20

Ach no to rozumiem. Normalne, że dla Ciebie wysoki mężczyzna to 190-200 cm. ;)

Marta_Evans

No właśnie:)

Syvis

o tym nie pomyślałam, świetny typ, szkoda, że rola już obsadzona

ocenił(a) film na 1
carolotta

No błągam, co wszyscy z tym Ianem? Raz że gra jak drewno, dwa że tylko by robił 150 wytrzeszczów oczami a la Damon i jaki w tym sens^^.

ocenił(a) film na 4
Syvis

Dobrze, że tak się nie stało. Już w Pamiętnikach pokazał jaki jest świetny...