Dzięki "wiwior591"
Ale może coś więcej. Filmu jeszcze nie ma a już tak konstruktywna krytyka.
Coś więcej dodaj od siebie?
Chcę zrozumieć fenomen. Jestem facet, czytałem i nie widzę tego przysłowiowego: "ach czy och"
Może czegoś nie dostrzegam?
to ma tyle och, ach, bo w książce jest przysłowiowy "bad-boy", który zmienia się o 180 stopni dla ukochanej kobiety.
Czytałam książkę i sądzę, że będzie jak ze zmierzchem, szczególnie, że to był fanfick do zmierzchu :P
Dzięki "wiwior591" za rozmowę może Nasz dialog nie utonie w morzu słów stronników i fascynatów tegoż dzieła.
pomysł na książkę ciekawy ale h..wo wykonany po prostu.Sama idea poruszenia patologicznego dzieciństwa i jaki ogromny ma wpływ na pozniejsze zycie seksualne jest fajne i miejmy nadzieje ze na tym sie skupia filmowcy.Autorka dała du...y zwyczajnie z dialogami i poprowadzeniem historii przez pryzmat wielkiej milosci jak w bajkach Disneya.Takie moje zdanie.Jedyne co przyciaga do tej ksiązki to nierealny dla nas świat bogactwa podróży i luksusu tak nieosiągalny...ahhh te wnętrza mieszkań i widoki na Seatle...to mnie jara najbardziej :P
stawiam, że oczywiście aktorka która gra anę dostanie malinę, bo jest tak interesująca i pociągająca jak zeszłoroczny śnieg. mało mogę powiedzieć co dalej, bo nie znam aktorów, którzy będą grać w tym filmie. zobaczymy.