PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205552
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Elizabeth Weitzman z New York Daily News oceniła film na 3/5. W skrócie: pochwaliła scenarzystów za to, że umieli zatuszować wiele negatywnych cech książki. Pochwaliła Dakotę Johnson, która jej zdaniem wypada świetnie jako Ana i jest dużo bardziej przekonującą aktorką oraz bardziej skomplikowaną postacią niż Jamie, który poza ładną twarzą nie oferuje od siebie zupełnie nic. W wielu momentach brakuje jej także chemii między głównymi bohaterami i tego, że rodzina Christiana nie występuje zbyt często w filmie.

http://www.nydailynews.com/entertainment/movies/fifty-shades-grey-movie-review-a rticle-1.2109147

gry270

wczoraj jak zagladałam to na imdb było 4.5 na prawie 800 głosów :)

ocenił(a) film na 3
Justyna_0288

Ja po obejrzeniu teledysku Ellie Goulding stwierdzam, że jest pomiędzy nimi ogromna chemia, a Dakota wypada naprawdę dobrze!

ocenił(a) film na 3
Justyna_0288

Teraz na prawie 2000 userów jest ocena 4,6. Słabo.

ocenił(a) film na 1
gry270

"Pochwaliła Dakotę Johnson, która jej zdaniem wypada świetnie jako Ana i jest dużo bardziej przekonującą aktorką oraz bardziej skomplikowaną postacią niż Jamie, który poza ładną twarzą nie oferuje od siebie zupełnie nic."

Czułam że będzie jakoś tak śmiesznie;)

ocenił(a) film na 3
WhiteDemon

Ja tak samo. Jeszcze się okaże, że to Ana będzie tą bardziej skomplikowaną, centralną postacią w filmie :D