PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205568
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Kate i Elliot

ocenił(a) film na 8

Oglądając pierwszy zwiastun nie mieliśmy okazji zobaczenia Kate ani Elliota. Kate można było usłyszeć, głos owszem ma ciekawy. Jednak już w drugim zwiastunie widzimy ich oboje i przyznam szczerze że jestem zawiedziona. Kate wygląda jak ciotka klotka, dosłownie. Elliot też jakiś taki miękki. Jakie są wasze wrażenia ?

ocenił(a) film na 3
sara__m

Kate - no może być, może być ciekawie, a Elliot w sumie średnio mi się podoba, no ale ważniejsi są Grey i Ana hahahaha Ci są dla mnie idealni !

ocenił(a) film na 8
wosiaa

Wiadomo że są ważni. Ale Kate w książce jest opisana jako pewna siebie, zadziorna, piękna, żeby nie powiedzieć oszałamiająca.

ocenił(a) film na 3
sara__m

No tak z tym sie zgodze ... jakas super wowo to ona nie jest no ale dajmy jej szanse moze dobrze zagra :)

sara__m

Szczerze? Aktorzy grający Kate i Elliota jakoś bardziej mi pasują do Christiana i Any, niż do swoich postaci :D

Ale jestem strasznie ciekawa filmu, zwiastuny są zachęcające. Nie mogę się doczekać :D

ocenił(a) film na 3
KaleidM

Ważne żeby dobrze wszyscy zagrali, na to licze! :P

ocenił(a) film na 8
wosiaa

Ciekawy był wywiad jakiego udzielił aktor który gra Jose. Mówił że oni bardzo starali się wszystko robić jak w książce, właśnie by fani byli zadowoleni. W przypadku filmów czy seriali robionych na podstawie książek zawsze pojawiał się problem jak bardzo jest tak jak w oryginale.

wosiaa

I ja również! :) Myślę, że mimo wszystko będzie warto :)