Oglądając pierwszy zwiastun nie mieliśmy okazji zobaczenia Kate ani Elliota. Kate można było usłyszeć, głos owszem ma ciekawy. Jednak już w drugim zwiastunie widzimy ich oboje i przyznam szczerze że jestem zawiedziona. Kate wygląda jak ciotka klotka, dosłownie. Elliot też jakiś taki miękki. Jakie są wasze wrażenia ?
Kate - no może być, może być ciekawie, a Elliot w sumie średnio mi się podoba, no ale ważniejsi są Grey i Ana hahahaha Ci są dla mnie idealni !
Wiadomo że są ważni. Ale Kate w książce jest opisana jako pewna siebie, zadziorna, piękna, żeby nie powiedzieć oszałamiająca.
No tak z tym sie zgodze ... jakas super wowo to ona nie jest no ale dajmy jej szanse moze dobrze zagra :)
Szczerze? Aktorzy grający Kate i Elliota jakoś bardziej mi pasują do Christiana i Any, niż do swoich postaci :D
Ale jestem strasznie ciekawa filmu, zwiastuny są zachęcające. Nie mogę się doczekać :D
Ciekawy był wywiad jakiego udzielił aktor który gra Jose. Mówił że oni bardzo starali się wszystko robić jak w książce, właśnie by fani byli zadowoleni. W przypadku filmów czy seriali robionych na podstawie książek zawsze pojawiał się problem jak bardzo jest tak jak w oryginale.