Ja myślałam serio nad Niną Dobrev, jest dobrą aktorką i pasowałaby mi do tej roli, tak sobie właśnie wyobrażałam Anastasię. Natomiast w roli Christiana widziałabym, w sumie to sama nie wiem ale chyba Ryana Goslinga (mimo iż nie był brany pod uwagę, a szkoda). Katherine Kavanagh (przyjaciółka Anastasii) mogłaby zagrać Emma Watson. Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
http://www.filmweb.pl/person/Nathaniel+Buzolic-1298629 - idealny Christian! Słodki, gorący a przy tym w pamiętnikach nie był wcale grzeczny, więc i tu sobie poradzi. Nawet kolor włosów pasuje. No i wygląda jak prawdziwy facet.
Tu nawet nie ma o czym mówić xD
Cóż, nie miałabym nic przeciwko, byłoby świetnie, niestety producenci nie wzięli go pod uwagę, a szkoda.
tylko nie nina dobrev.
Moje typy na obsade
Anastasia - ALEXIS BELDEL Amanda Seyfried
Grey- MATT BOMER Ian Somerhalder William Levy?
Mrs. Robinson SHARON STONE Meg Ryan
Kavanagh MILLA JOVOVICH
Taylor JASON STATHAM (nigdy by sie nie zgodzil pewnie zgrac ale byloby super ;)
Jose Jay Hernandez
Dr. Flynn Gerard Butler ALBO Robert Downey Jr.
Cos w ten desen ;))) pozdrawiam
Grey - Jamie Dornan,a wersja latino Mario Casas
Steele - ciężko wytypować, została tak ijako przedstawiona, że właściwie szerokie grono może ją zagrać..ale niech będzie Alexis Bledel
Kavanagh - Amber Heard tudzież Teresa Palmer - BEZAPELACYJNIE
Mrs. Robinson - Charlize Theron
Lelliot - Jonathan Rhys Meyers/Drew Van Acker
Jose - Ignacio Serricchio
Leila - Jessica Stroup / Susanah - Jessica Lowndes
Mia - Sofia D'elia Black
Paul Clayton - Justin Deelay
Ethan - Douglas Booth
Hyde - Nathaniel Buzolic
Dla mnie zdecydowanie.
Grey - Matt Bomer
tylko on idealnie pasuje mi do tej roli ;)
Hm....tak się zastanawiałam i wydaje mi się że do roli Anastazji pasowały by :Lucy Hale,Nina Dobrev a do Grey Alexander Skarsgard ,Ian Somerhadler ,Christian Bale lub Jensen Ackles:)
w roli Greya Matt Bomer, w tej stylizacji wygląda idealnie: http://img.ibtimes.com/www/data/images/full/2012/09/12/303802-matt-bomer.jpg ;D, a jako Ana Alexis Bledel. :D Nad rolą Katherine się nie zastanawiałam, ale faktycznie Emma by pasowała.
nie wiem czemu ale kiedy wyobrażam sobie głównia bohaterkę to jako Molly C. Quinn z Castle Idealnie mi pasuje
http://www.youtube.com/watch?v=swSA_GiB0g0
Mnie tam jakoś ten Gray średnio pasuje :/ Natomiast os samego początku myślałam że zagra go Alexander Skarsgard, na Anę jakoś nie mam typu...
Poczekamy sobie jeszcze na Pana Greya.. Film w 2015. Tak podała w wywiadzie nowa reżyserka ;< A obsadę to nie wiem kiedy zobaczymy...
Moje typy to:
Grey - Alex Pettyfer/Matt Bomer
Steele - Alexis Bledel/Elizabeth Olsen
Kavanagh - Dianna Agron/Blake Lively
Mrs. Robinson -Charlize Theron
Elliot - nie znam za bardzo aktorów młodego pokolenia którzy mogliby zagrać Eliot'a
Jose - Joshua Bowman
Leila - Phoebe Tonkin
Mia - Lucy Hale
Grace - Sharon Stone
Carrick - Pierce Brosnan / George Clooney
Ray - Michael Keaton
Taylor - Christopher Meloni
Dr. Flynn - Colin Firth
Paul Clayton - Zach Roerig
Ethan - Alex Pettyfer (opcjonalnie jeśli nie dostanie głównej roli :( )