Oczywiście mój post kieruję do osób, które czytały książkę i którym się ona podobała, a nie do osób które czytały i im sie podobała ale ją torpedują z niewiadomych powodów.
W poszukiwaniu interesującego bloga trafiłam na stronę której autorka napisała swoją kontynuację losów Any i Christiana od momentu kiedy Ana dowiaduje się że jest w ciąży.
Jest to 70 rozdziałów fascynujących losów tych dwojga. Po przeczytaniu całości mogę śmiało powiedzieć że autorka przebiła samą el James, nie chodzi bynajmniej o formę, ale o wnikliwość w postaci, po tej lekturze lepiej rozumiem ich oboje , nie mówiąc już o samej fabule która także jest bardzo interesująca i po prostu przemyślana.
Niestety strona nie doczekała się jeszcze polskiego tłumaczenia, a tłumacz googlowski zniekształca i to mocno momentami. Wobec powyższego - polecam dla wszystkich fanów i fanek ale znających dobrze język angielski lub włoski, portugalski czy hiszpański.
Na stronie jest także wiele linków, m.in. do muzyki która jest soundtrackiem do oryginalnych trzech części el james ale także do dalszych losów.
Adres strony to http://fiftyshadesofgreyandmore.wordpress.com/
Autorka Monique Lain - strona Fifty Shades of Grey and more