PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205534
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Bez wątpienia powinien zagrać Ryan Gosling kto za!!!!!

ocenił(a) film na 6
Lobo2008

ja!!!!!! :)))

sexandthecity

Ta memła odpowiednia tylko do filmów romantycznych? Dobre sobie...

ocenił(a) film na 8
Lobo2008

zdecydowanie tak!

ocenił(a) film na 3
Lobo2008

Jak najbardziej jestem ZA ale obawiam się, że się nie zgodzi na taką rolę.

ocenił(a) film na 2
Lobo2008

Ryan Gosling? Poważnie? Ja mówie nie. Christian Grey, moim zdaniem ma twarz, Matta Boomera. Wizualnie pasuje perfekcyjnie. Martwię się tylko, że jako gej nie będzie umiał tego poczuć i chyba tu jest pies pogrzebany. Ian Somerhalder też byłby dobry. Ma to cos w sobie. Jako Anę widzę Minkę Kelly, ale producenci mogą uznać, ze jest trochę zbyt wiekowa (rocznik '80) i też Ninę Dobrew, lecz jeśliby wybrali Iana na Greya to Nina odpada. Tak czy siak nie Ryan Gosling, To naprawdę jest memła bez charyzmy.

ocenił(a) film na 3
Lobo2008

Ten marny aktor z jedną miną w każdnym filmie.. chyba sobie jaja robisz. Najlepszy bd Bomer.
Phi...Gosling haha teraz to mnie rozwalilaś

Lobo2008

Gosling jest świetny - sprawdza się w różnorodnych rolach, jednak sądzę, że wybiorą kogoś innego niż Ryana

Lobo2008

ja chciałabym żeby to był William Levy myślę że by pasował idealnie a Ane to nie wiem ale na pewno nie Kristen Stewart ona zepsuje film tylko.

ocenił(a) film na 7
kami1919

Jak Stewart mialaby zagrac Ane, to nie ma po co isc na ten film. Aktorka jednej twarzy, ciagle ma mine, jakby wachala cos smierdzacego. Kazda, tylko nie ona.

Vroni

Minka Kelly byłaby chyba ok. mało ją widziałam w filmach chyba tylko we Wspólokatorce wiec myślę była by spoko ale Levy pasuje idealnie jak dla mnie. Ryan też nie, za dużo go wszędzie i taki już oklepany. Chaning Tatum też byłby spoko ale nie wiem czy starał się o tą rolę wogóle.

ocenił(a) film na 7
kami1919

Tatum nie nadaje sie do tej roli. Nie potrafie go sobie wyobrazic jako Grey´a, nawet wysilajac fantazje. Od poczatku bylam za Alexem, chociaz Matt tez bylby ok. Minke Kelly jeszcze ujdzie, byle tylko nie Stewart.

Lobo2008

Obojętnie, byle by zagrał dobrze. Odpowiadając jednak na pytanie: Ian Somerhalder

Lobo2008

Ryan? To jakiś żart? Dla mnie jest zupełnie aseksualny, ale że różne są gusta to skupię się na tym, ze on przede wszystkim jest blondynem i ma urodę chłopca z sąsiedztwa a nie drapieżnego businessmana którym Grey bez wątpienia jest. Ian? on też jest nie za piękny, a Grey był urody która trafiała w każde gusta :P Szczerze to jak dla mnie tylko Matt, ale jakoś wątpie że to on dostanie główną rolę.
BYLE NIE RYAN.

ocenił(a) film na 5
Lobo2008

Czytając książke nasuwa mi się tylko jeden aktor: Ben Barnes.