PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205568
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Jaką rolę odgrywa tu dokładnie Luke Grimes (Elliot Grey)??
Tak,wiem pewnie napiszecie że jego brata sądząc po nazwisku,ale dokładnie chodzi mi o to jaką postać odgrywa w filmie,co wnosi??
Nie znam aktora a bynajmniej nie kojarzę ale patrząc po zdjęciu wydaję mi się bardziej atrakcyjny do roli Christiana niż Jamie.
Nie siedzę (jeszcze) w temacie książki więc proszę o wyjaśnienie.

Kati_Rut

Gdybyś przeczytała książkę zamiast czekać na film to wiedziałabyś, że Elliot Grey to brat Christiana Grey'a. Jest to postać, która będzie całkowitym przeciwieństwem SZAREGO i rozkocha w sobie najlepszą przyjaciółkę Any...wiedziałabyś to gdybyś ruszyła się aby przeczytać książkę!!!!!

ocenił(a) film na 7
Visionary_2

Słuchaj,nie pytałam po to żeby czytać głupie odpowiedzi,więc po co odpisujesz skoro walisz do mnie po chamsku...
A to,że to jego brat napisałam chyba na początku swojej wypowiedzi.....
I nie czekałam wcześniej na ten film.Nie raz słyszałam o książce ale jakoś nigdy nie ciekawiło mnie to na tyle żeby ją przeczytać.
Dopiero jak zobaczyłam zwiastun filmu całość mnie bardziej zaintrygowała.

ocenił(a) film na 5
Kati_Rut

W pierwszej części Elliota nie ma za dużo dopiero w kolejnych tomach jest go więcej. Czy takie całkowite przeciwieństwo Christiana ? No nie wiem... na początku kobieciarz, jak poznaje Kate to się zaczyna zmieniać ;)

ocenił(a) film na 7
MyImmortalxd

Jakoś czuję że jego postać będzie mi bliższa,niż Christiana;)

ocenił(a) film na 6
Kati_Rut

o tym samym pomyślałam ;) bardziej ludzki.

more_than_a_woman

Taki fajny, sympatyczny i zwyczajny :) Jedna z lepiej naszkicowanych postaci, brak przesadzenia w jedną czy drugą stronę.

Kati_Rut

Będzie pukał przyjaciółkę głównej bohaterki.

ocenił(a) film na 6
wiwior591

po prostu ;)

ocenił(a) film na 1
Kati_Rut

Ten Grimes bardziej mi się widzi wizualnie jak Dornan, ale to szczegół^^

WhiteDemon

Jest ekstra :D Z chęcią go zobaczę.

ocenił(a) film na 6
WhiteDemon

chyba już kiedyś o tym rozmawiałyśmy, ale tak - absolutnie się z Tobą zgadzam :)

ocenił(a) film na 1
ocenił(a) film na 5
WhiteDemon

Pomożecie?
http://www.filmweb.pl/film/Pi%C4%99%C4%87dziesi%C4%85t+twarzy+Greya-2015-655761/ discussion/O+co+chodzi+z+tymi+dwoma+wersjami+FSOG,2484437