Jaką rolę odgrywa tu dokładnie Luke Grimes (Elliot Grey)??
Tak,wiem pewnie napiszecie że jego brata sądząc po nazwisku,ale dokładnie chodzi mi o to jaką postać odgrywa w filmie,co wnosi??
Nie znam aktora a bynajmniej nie kojarzę ale patrząc po zdjęciu wydaję mi się bardziej atrakcyjny do roli Christiana niż Jamie.
Nie siedzę (jeszcze) w temacie książki więc proszę o wyjaśnienie.
Gdybyś przeczytała książkę zamiast czekać na film to wiedziałabyś, że Elliot Grey to brat Christiana Grey'a. Jest to postać, która będzie całkowitym przeciwieństwem SZAREGO i rozkocha w sobie najlepszą przyjaciółkę Any...wiedziałabyś to gdybyś ruszyła się aby przeczytać książkę!!!!!
Słuchaj,nie pytałam po to żeby czytać głupie odpowiedzi,więc po co odpisujesz skoro walisz do mnie po chamsku...
A to,że to jego brat napisałam chyba na początku swojej wypowiedzi.....
I nie czekałam wcześniej na ten film.Nie raz słyszałam o książce ale jakoś nigdy nie ciekawiło mnie to na tyle żeby ją przeczytać.
Dopiero jak zobaczyłam zwiastun filmu całość mnie bardziej zaintrygowała.
W pierwszej części Elliota nie ma za dużo dopiero w kolejnych tomach jest go więcej. Czy takie całkowite przeciwieństwo Christiana ? No nie wiem... na początku kobieciarz, jak poznaje Kate to się zaczyna zmieniać ;)
Taki fajny, sympatyczny i zwyczajny :) Jedna z lepiej naszkicowanych postaci, brak przesadzenia w jedną czy drugą stronę.
chyba już kiedyś o tym rozmawiałyśmy, ale tak - absolutnie się z Tobą zgadzam :)