Czemu Wy ludzie (nie mówię o wszystkich, tylko o "znających się" krytykach) nigdy nie potraficie
przyjąć jakiegoś filmu, książki, serialu (czy czegoś tam) bez żadnych narzekań? Polska jest tak mało
tolerancyjnym krajem, że ja nie mogę x.x
Aktorzy zostali tak obsadzeni na pewno nie bez powodu. Nie rozumiem negatywnych komentarzy, co
to ma zmienić? Przez wasze komentarze zaczną od nowa kręcić wszystko i na miejsce tych aktorów
wstawić innych? Wszyscy, którzy dają negatywne komentarze są zdecydowanie głupi. I TAK,
OBRAŻAM WAS!
Myślę, że chodzi im o to, że każda z nas wyobraża sobie bohaterów w inny sposób. Niestety, najprawdopodobniej nigdy nie zekranizują filmu, który zadowoli wszystkich bo ZAWSZE jakiś aktor nie będzie komuś pasował. Trzeba pogodzić się z decyzją jaka zapadła albo nie oglądać filmu, jeżeli komuś nie podoba się obsada, nie widzę innego wyjścia. Ale tego nie zmienisz, zawsze znajdzie się jakieś 'ale'.
To nie tylko Polacy. Przecież to nie nasz naród pisał petycje o wyrzucenie Charliego. My sobie grzecznie narzekamy u siebie, na swoim podwórku.
Dokładnie , my jesteśmy do wszystkiego uprzedzeni i wciąż na coś narzekamy . Nie potrafię logicznie pojąć dlaczego osoby które uważają książkę i nadchodzący film za najgorszy syf tracą swój cenny czas i dodają negatywne komentarze ,które jak słusznie zauważyłaś są BEZ SENSU !
Polska? Przeciez na Hunnama byl ryk z calego swiata ze oblech ze brzydal bo jego fote z broda pokazali i ze jak on ma Greya grac. Foch fanek byl globalny. Jeszcze mu idiotki slaly listy z pogrozkami...no comment.