PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205552
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Na planie "Pięćdziesięciu twarzy Greya" wrze. Co prawda między Jamiem Dornanem a Dakotą Johnson jest "naprawdę gorąco", ale stosunki między reżyserką, Sam Taylor-Johnson a autorką literackiego pierwowzoru, E.L. James nie układają się najlepiej.

- E.L. James chce, aby film był wierny książce, a Sam ma inną wizję - powiedziała serwisowi E! News osoba związana z produkcją filmu. - To powoduje napięcie na planie.

ocenił(a) film na 6
killerek132

czyli jest nadzieja... xD

ocenił(a) film na 5
more_than_a_woman

Nie wierzcie w te plotki. Ponoć E! News to mało wiarygodne źródło informnacji. Owszem, między Dakotą a Jamie'im jest chemia, zresztą wypowiedział się o tym sam Michael De Luca, ale co do relacji między Eriką a Sam, to prawdopodobnie bzdury.
E.L.James wstawiła zdjęcie na instagrama, pewnie po to, aby zaprzeczyć plotkom.
http://instagram.com/p/je2mfsSkTC/#
Pozdrawiam ;)

MaMich

Zdjęcie jeszcze o niczym nie świadczy. Może E.L. James wstawiła je, bo nie chce robić zbędnego zamieszania.

killerek132

I bardzo dobrze. Niech James upiera się przy swoim bo w innym wypadku powstanie kolejna słodka historyjka o miłości z dziewiczym seksem w tle.

ocenił(a) film na 8
KaMiLA_xD_

osobiście uważam, że wierne odzwierciedlenie książki nie byłoby dobrym pomysłem na film. Mam wielką nadzieje, że będzie to świetna, trochę mroczna, trochę wzruszająca historia miłosna ze smacznym i pikantnym zabarwieniem erotycznym.
http://www.filmweb.pl/news/W+ekranizacji+%22Pi%C4%99%C4%87dziesi%C4%99ciu+twarzy +Greya%22+nie+zabraknie+erotyki-102014
Jeżeli będzie jak obiecują to już się nie mogę doczekać premiery. "Wszystko w myśl zasady: mniej znaczy więcej" - tak jak napisali.

ocenił(a) film na 5
killerek132

Rownie dobrze moze to byc nakrecanie atomsfery aby o tej produkcji bylo jak najglosniej i uzyskac jeszcze wieksza popularnosc i rozglos. Takie rzeczy dzialaja, sa swietne jako mechanizm marketingu.