PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205568
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Nie moge patrzeć na tego faceta z nieobecnymi oczami i brzydką twarzą i tą nijaką drewnianą aktorką bez wyrazu.

Ines82

dokładnie,jeszcze jakby dobrali jakiś ładniejszych aktorów,jakąś seksowną laskę to może film by się lepiej oglądało pomimo,że to taki gniot ale ten koleś i ta laska to paszczaki totalne,laska tępa,zardzewiała szprycha,a koleś z twarzy jak ksiądz pedofil,żenada i tyle

ocenił(a) film na 7
Ines82

Zgadzam sie

halinka83

Pierwotnie główną rolę miał zagrać Charlie Hunnam, to by było coś.

Ines82

Pewnie juz wiecie, ze wyciekł film 50 twarzy Greya ? obejrzyjcie za darmo zanim usuną :) LINK : xurl. pl/wycieklafilm50twarzy ( bez spacji ) Teraz dodane polskie napisy, nie dziękujcie :)

Ines82

bingo

użytkownik usunięty
Ines82

No to nie patrz ,nikt ci nie każe,ale jak chcesz wiedzieć to chwalą Dakote,i te twoje widzimsię lepiej zachowaj do siebie bo ten temat który napisałaś już stary niemodny i zużyty jak stara ścierka,aż tak jesteście ograniczeni umysłowo,że nie możecie wymyślić nowego tematu tylko kopiujecie od innych?

Ines82

gusta i guściki ...
mi się podoba ten facet chętnie bym go zaliczyła :D

ocenił(a) film na 7
Ines82

Może dobór aktorów miał dodać tej ekranizacji realizmu ;-) Grey jest jeszcze do zniesienia, ale Ana mnie kompletnie nie przekonuje... No ale oceniam na razie na podstawie zwiastuna

Ines82

Dokładnie... Mnie osobiście aktorzy zniechęcają do obejrzenia tego filmu :P