PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 205 tys. ocen
4,5 10 1 204688
2,7 58 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Prosiłabym o wklejanie linków do newsów , fajnych zdjęć itd itp w tym temacie :)

http://insidemovies.ew.com/2013/10/25/fifty-shades-of-grey-luke-grimes/
http://oi42.tinypic.com/30tmlc8.jpg :(

ocenił(a) film na 5
polina0

no już lepiej ale mogliby mu odłozyć trochę nogawki :D

ocenił(a) film na 6
kasiag79

on ma chyba takie zimowe buty eleganckie ale jednak do kostki i dłuższa nogawka by gorzej wyglądała tzn tak mi się wydaje haha

ocenił(a) film na 5
more_than_a_woman

tak czy siak wygląda smiesznie, Grey powinien miec garnitury jak spod igły a nie z ciucholandu :D

ocenił(a) film na 1
kasiag79

XDDDDDDDD

polina0

I like it! :) wyglądają słodko moim zdaniem
http://janinaaamaldita.tumblr.com/image/69475399753

ocenił(a) film na 6
basia990

wszystko ładnie pięknie, ale co on zrobi jak jej będzie musiał zrobić yyhm dobrze ; ))

ocenił(a) film na 5
basia990

słodko może tak, ale gdzie ten dreszczyk emocji? ;> gdzie to spojrzenie mówiące '' jestem niedobrym chłopcem" ? :D

kasiag79

noo ja to w sumie widzę :D podoba mi się to jego spojrzenie ;D

ocenił(a) film na 5
basia990

a wyobrazasz go sobie z pejczem? :D

kasiag79

no baa :D oczywiście że tak :D

ocenił(a) film na 5
basia990

no dobra, to i ja spróbuję ;))

ocenił(a) film na 1
kasiag79

Jakoś mi do niego nie pasuje to połączenieXD

ocenił(a) film na 10
basia990

Jamie jest świetny :D

megaami

poważnie , czy sobie żarcisz? :D

ocenił(a) film na 10
basia990

Ja go lubię :P

megaami

myślę, że każdy (a) kto go zobaczy w The Fall, OuAT, bądź jako hrabiego Fersena też go polubi :P

ocenił(a) film na 10
elizabeth_otto

Właśnie, Ouat to już wszystko przebija - ta rozczochrana czuprynka :D

megaami

w tej czuprynie warto zanurzyć palce :D

ocenił(a) film na 10
elizabeth_otto

Dokładnie o to chodzi :D

ocenił(a) film na 6
polina0

a tak wgl to co to za scena hm ? :)

more_than_a_woman

Ana trzyma "kontrakt" w rękach i ma śliwkową sukienkę, więc pewnie wracaja z kolacji.

ocenił(a) film na 6
polina0

i jadą do Escali ? ;D

more_than_a_woman

chyba później ona jedzie wanda do domu, a on przeżywa że posiada takiego wraka jak ten samochód, ja dalej nie wyobrażam sobie tych scen miłosnych w ich wykonaniu:) może mnie zaskoczą:)

ocenił(a) film na 6
house1983

to mi się coś pomięęszało ; )

more_than_a_woman

Tu jest filmik :D http://linkis.com/po.st/hJzw tylko trzeba chwile poczekac, az sie wladuje :P

ocenił(a) film na 6
polina0

odegrali tę scenę jak automaty... zero chemii

more_than_a_woman

nic dodać i nic ująć, zero mrocznego wzroku i iskry przeskakującej między nimi on ją ma zabijać wzrokiem i jednocześnie pożerać a ten nasz szary ma za łagodne spojrzenie, coś widzę że go zjedzą po premierze

ocenił(a) film na 1
house1983

Masakra:/ nic tam nie ma, nic. Tzn na pewno na filmie wyjdzie to lepiej, zrobią fajny montaż ale i tak...

basia990

http://www.entertainmentwise.com/news/135100/PHOTOS-Dakota-Johnson-And-Jamie-Dor nan-Share-First-Kiss-On-Fifty-Shades-Of-Grey-Set :)

basia990

No ale naprawdę, oglądam te zdjęcia i podoba mi się to, co widzę . Wygląda tak, jakby miał się na nią rzucić zaraz ;D Mogę się mylić. Po tym filmiku ciężko ocenić , czy jest między nimi chemia.. z tej odległości no i ta kiepska jakość.

ocenił(a) film na 6
basia990

może, ale nie podoba mi się to co zobaczyłam i oglądam co jakiś czas głównie na Twitterze, niestety

basia990

po tym filmiku po raz pierwszy pomyślałam, że ten film może być kompletnym nie wypałem ;/ ja niestety chemii między nimi się nie doszukałam mimo, że nie byłam uprzedzona ani do Jamiego ani do Dakoty. Ale cóż można rzec, po zdjęciach i filmiku. Zobaczymy może jeszcze coś z tego wyjdzie, ale kiepsko to widze

elizabeth_otto

Tylko to moze byc taka scena, ze wlasnie tak musieli zagrać. Poza tym niewiele widać z tej odległości, i nie wiemy o czym rozmawiają...

polina0

dokładnie, nic nie widać na tym filmiku, jest niewyraźny i kręcony z dużej odległości, poza tym z kamery profesjonalnej to zupełnie inaczej wyjdzie...
a co do aktorów to strasznie mi się podobają

aaa odnośnie jeszcze tego aktora, jest naprawdę świetny, czy ktoś widział go w ogóle w serialu The Fall? albo Once Upon A Time ? super gra

ocenił(a) film na 6
loveaa

ja naprawdę mniej więcej rozumiem Twój punkt widzenia, ale mi się on nie widzi, nawet z takiej odległości ;) gdyby to był Hunnam to i w takiej jakości filmiku zrobiłby na mnie pozytywne wrażenie, ale cóż... poczekam zobaczę w 2015 r.

more_than_a_woman

dokładnie, wszystko się okaże jak film wyjdzie, póki co niewiele można powiedzieć o grze i o filmie, a jak wiadomo nie można każdego zadowolić, więc jednym się będzie podobać innym nie :)

ocenił(a) film na 6
basia990

Callum Keith Rennie w roli Raya Steele

http://www.hollywoodreporter.com/news/fifty-shades-grey-casts-anastasias-664337? utm_content=buffer99746&utm_source=buffer&utm_medium=twitter&utm_campaign=Buffer

ocenił(a) film na 6
more_than_a_woman

skąd oni wiedzieli jak sobie wyobrażałam Raya ? hym ;D

more_than_a_woman

idealny aktor w idealnej roli :D znakomicie wpasuje się w postać Raya

ocenił(a) film na 6
elizabeth_otto

<piąteczka>

elizabeth_otto

Zgadzam się : p jedyny trafny wybór aktora jak na razie. W ogóle nie rozumiem czemu filmowy Grey jest czarny skoro powinien być rudawy no i wtf z jego wzrostem, Dakota wydaje się być większa od niego : p nie to że jakoś mnie to boli ale fanki chyba przesadziły z wyobraźnią bo jeśli trzymać sie opisu to do książkowego Greya właśnie pasował Hunnam. Charlie naprawde mógł zrobić z tego filmu arcydzieło z tym wzrostem i okazałą budową : p szkoda ale jeszcze nie ma co oceniać wszystko przed nami : )

unkindbanana

Zobaczymy może film nie wyjdzie im tak tragicznie :P mi Charlie też w sumie bardziej pasował do roli Greya ale już się może przyzwyczaiłam do Dornana. Nie mogę natomiast wyobrazić sobie Dakoty jako Anastasi. Daleko jej do książkowego pierwowzoru jak i to aktorskiego talentu. Puki co jeszcze trzeba czekać i mieć nadzieję, że coś zaskakującego wyjdzie im z tej produkcji.

elizabeth_otto

Osobiście nie mam nic do Dakoty i do tego typka. Uważam jednak że książkowa Ana była bardziej dziewczęca i delikatna, chodzi mi o urodę, zaś Christian był bardziej męski no i eh... ogólnie większy : ppp Żyjemy jednak w takich czasach że film rzeczywiście może zaskoczyć pozytywnie, Dakota nie wygląda aż tak źle na tych zdjęciach z planu. charakteryzacja może sprawić cuda. : ). Co do Charliego dla mnie to i tak był zbyt wielki szok że zgodził się początkowo na tę rolę. : p.

ocenił(a) film na 6
basia990

http://instagram.com/p/huSliMSkbX/#

more_than_a_woman

to podobno czerwony pokój bólu ...ale ja tam nic nie widzę ;D

ocenił(a) film na 6
basia990

pomówienia x)

more_than_a_woman

z niecierpliowscą czekam na kolejne zdjęcia z planu...;)

seattle912

Szczerze, ta aktorka co gra Ane wygląda za staro do Greya, przeciez w ksiązce to on jest starszy. Oby ta ekranizacja nie okazała sie porażką.

agdaaa

no wyglada za staro to fakt... bardziej wyglada mi na jego "starsza siostre" niz kochanke...

agdaaa

wcale staro nie wyglada..czepiacie sie