Prosiłabym o wklejanie linków do newsów , fajnych zdjęć itd itp w tym temacie :)
http://insidemovies.ew.com/2013/10/25/fifty-shades-of-grey-luke-grimes/
http://oi42.tinypic.com/30tmlc8.jpg :(
on ma chyba takie zimowe buty eleganckie ale jednak do kostki i dłuższa nogawka by gorzej wyglądała tzn tak mi się wydaje haha
tak czy siak wygląda smiesznie, Grey powinien miec garnitury jak spod igły a nie z ciucholandu :D
wszystko ładnie pięknie, ale co on zrobi jak jej będzie musiał zrobić yyhm dobrze ; ))
słodko może tak, ale gdzie ten dreszczyk emocji? ;> gdzie to spojrzenie mówiące '' jestem niedobrym chłopcem" ? :D
chyba później ona jedzie wanda do domu, a on przeżywa że posiada takiego wraka jak ten samochód, ja dalej nie wyobrażam sobie tych scen miłosnych w ich wykonaniu:) może mnie zaskoczą:)
nic dodać i nic ująć, zero mrocznego wzroku i iskry przeskakującej między nimi on ją ma zabijać wzrokiem i jednocześnie pożerać a ten nasz szary ma za łagodne spojrzenie, coś widzę że go zjedzą po premierze
Masakra:/ nic tam nie ma, nic. Tzn na pewno na filmie wyjdzie to lepiej, zrobią fajny montaż ale i tak...
http://www.entertainmentwise.com/news/135100/PHOTOS-Dakota-Johnson-And-Jamie-Dor nan-Share-First-Kiss-On-Fifty-Shades-Of-Grey-Set :)
No ale naprawdę, oglądam te zdjęcia i podoba mi się to, co widzę . Wygląda tak, jakby miał się na nią rzucić zaraz ;D Mogę się mylić. Po tym filmiku ciężko ocenić , czy jest między nimi chemia.. z tej odległości no i ta kiepska jakość.
może, ale nie podoba mi się to co zobaczyłam i oglądam co jakiś czas głównie na Twitterze, niestety
po tym filmiku po raz pierwszy pomyślałam, że ten film może być kompletnym nie wypałem ;/ ja niestety chemii między nimi się nie doszukałam mimo, że nie byłam uprzedzona ani do Jamiego ani do Dakoty. Ale cóż można rzec, po zdjęciach i filmiku. Zobaczymy może jeszcze coś z tego wyjdzie, ale kiepsko to widze
Tylko to moze byc taka scena, ze wlasnie tak musieli zagrać. Poza tym niewiele widać z tej odległości, i nie wiemy o czym rozmawiają...
dokładnie, nic nie widać na tym filmiku, jest niewyraźny i kręcony z dużej odległości, poza tym z kamery profesjonalnej to zupełnie inaczej wyjdzie...
a co do aktorów to strasznie mi się podobają
aaa odnośnie jeszcze tego aktora, jest naprawdę świetny, czy ktoś widział go w ogóle w serialu The Fall? albo Once Upon A Time ? super gra
ja naprawdę mniej więcej rozumiem Twój punkt widzenia, ale mi się on nie widzi, nawet z takiej odległości ;) gdyby to był Hunnam to i w takiej jakości filmiku zrobiłby na mnie pozytywne wrażenie, ale cóż... poczekam zobaczę w 2015 r.
dokładnie, wszystko się okaże jak film wyjdzie, póki co niewiele można powiedzieć o grze i o filmie, a jak wiadomo nie można każdego zadowolić, więc jednym się będzie podobać innym nie :)
Callum Keith Rennie w roli Raya Steele
http://www.hollywoodreporter.com/news/fifty-shades-grey-casts-anastasias-664337? utm_content=buffer99746&utm_source=buffer&utm_medium=twitter&utm_campaign=Buffer
Zgadzam się : p jedyny trafny wybór aktora jak na razie. W ogóle nie rozumiem czemu filmowy Grey jest czarny skoro powinien być rudawy no i wtf z jego wzrostem, Dakota wydaje się być większa od niego : p nie to że jakoś mnie to boli ale fanki chyba przesadziły z wyobraźnią bo jeśli trzymać sie opisu to do książkowego Greya właśnie pasował Hunnam. Charlie naprawde mógł zrobić z tego filmu arcydzieło z tym wzrostem i okazałą budową : p szkoda ale jeszcze nie ma co oceniać wszystko przed nami : )
Zobaczymy może film nie wyjdzie im tak tragicznie :P mi Charlie też w sumie bardziej pasował do roli Greya ale już się może przyzwyczaiłam do Dornana. Nie mogę natomiast wyobrazić sobie Dakoty jako Anastasi. Daleko jej do książkowego pierwowzoru jak i to aktorskiego talentu. Puki co jeszcze trzeba czekać i mieć nadzieję, że coś zaskakującego wyjdzie im z tej produkcji.
Osobiście nie mam nic do Dakoty i do tego typka. Uważam jednak że książkowa Ana była bardziej dziewczęca i delikatna, chodzi mi o urodę, zaś Christian był bardziej męski no i eh... ogólnie większy : ppp Żyjemy jednak w takich czasach że film rzeczywiście może zaskoczyć pozytywnie, Dakota nie wygląda aż tak źle na tych zdjęciach z planu. charakteryzacja może sprawić cuda. : ). Co do Charliego dla mnie to i tak był zbyt wielki szok że zgodził się początkowo na tę rolę. : p.
Szczerze, ta aktorka co gra Ane wygląda za staro do Greya, przeciez w ksiązce to on jest starszy. Oby ta ekranizacja nie okazała sie porażką.