Trochę śmieszne, że film jeszcze nie wyszedł, a wszyscy już piszą, że aktorzy beznadziejny itd.,
może i Dakota trochę staro wyszła w trailerze, ale skąd wiadomo jak będzie wyglądać w całym filmie
i przede wszystkim jak zagra? A co do odtwórcy Greya... widziałam Jamiego w zaledwie kilku
odcinkach OUAT, a zrobił na mnie duże wrażenie...
Litości, przecież w filmie najważniejsza jest gra aktorów, a nie ich wygląd.
Właśnie nie do końca, przynajmniej nie w takim filmie. Przecież może się okazać, że aktor grający greya ma małego członka i wtedy np. żeńska część widownoi będzie zawiedziona. Osobiście uważam, że aktor grający greya powinien być czarny.
Przecież dla kobiet rozmiar nie ma znaczenia:) Gościu jest za mało męski i za bardzo wymuskany. Oczywiście na widok jego gołej, nieopierzonej klatki panienki będą sikały, ale gdybym ja decydował o obsadzie, dałbym kogoś w typie Clive'a Owena:)
Tak, tak, tak!
http://1.fwcdn.pl/ph/41/39/4139/151828.1.jpg
http://1.fwcdn.pl/ph/12/58/31258/242359.1.jpg
bo Ana miala miec 21 lat byl mloda studentka, a wyg;ada na 40 stke. Btw fan filmiki na youtube są/beda lepsze od tego filmu
A ja założyłam, że ma min 23 skoro skończyła studia :) Mi osobiście Ana pasuje, za to dużo gorzej z Greyem.
ponieważ to jak wyglądają jest dość istotne. gość w realnym życiu ma 32 lata, ale w filmie trochę jak dzieciak wygląda, co przeszkadza. natomiast główna rola kobieca to porażka. powinna to być słodka, niewinna, grzeczna dziewczynka, twarz bardziej okrągła(a nie podłużna, kiepsko to wygląda), do tego w trailerze niektóre sceny erotyczne są bardzo sztuczne :/ nie wiem, może to jej pierwsza taka rola i jej nie wychodziło, ale to bardzo źle rzutuje na ocenę aktorów i całego filmu. nie widać po niej w kilu scenach pożądania szarego, tylko jakąś obojętność. a ruchaj sobie, mnie to nie wzrusza. dotykaj gdzie chcesz, rób co chcesz, zignoruj moją twarz, jedynie zesztywniała. jak to dobrze, że często robimy to od tyłu, nie będziesz musiał patrzeć na moją facjatę(a nie tak jak powinno być - śliczną buźkę :/).