PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205510
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Ksiazki nie czytalem wiec po raz kolejny sie spytam czemu az tak bardzo ludzie staraja sie filmy z ksiazkami porownywac. Slyszalem od paru znajomych ktore ksiazke czytaly ze tak sobie wyobrazaly ja i jego. On pewny a ona niesmiala. Zabraklo im tej pikanterii z ksiaki ale jako film byl ok. Ja nie czytajac ksiazki podszedlem do filmu na spokojnie i stwierdze ze mi sie podobal. Ba nawet powiem ze obejrzalem go z przyjemnoscia. Ktos oczekuje mocnej erotyki to sie zawiedzie, wlasnie ci co film z ksiazka chca porownac. W ciagu dwoch godzin film byl ciekawy, sceny erotyczne byly zrobione dobrze. Na pewno film ominal bardzo duzo elementow z ksiazki ale do licha to przeciez FILM! Ja oceniam ten film na mocna 8/10 bo nie przyczepie sie do tego ze to nie ksiazka. Zakonczenie filmu sprawilo ze bede czekal na kolejna czesc z tej serii!

ocenił(a) film na 9
adrunrl

Niedawno czytałam że premiera dvd jest zapowiedziana na maj lub czerwiec ( 2 rózne artykuły) a na nim film będzie dłuzszy o 3 min z innym zakończeniem oraz Trailerem 2 części :) Na razie polecam książkę Ciemniejsza strona Greya :)
Ciekawsza jest :)