PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205534
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

http://www.papilot.pl/kultura/22355/7/-To-jego-kobiety-chca-ogladac-w-roli-Chris tiana-Greya-Strzal-w-dziesiatke-czy-murowana-klapa.html

Oficjalnie Alexis i Ian!

ocenił(a) film na 6
4vivian_

No i pięknie! Jak dla mnie bomba :) O ile tylko Ian nie poleci "klasycznym Damonem":p Wiecie o co mi chodzi?
Chociaż nie wiem czy można uważać tę wiadomość za tak bardzo "oficjalną" :/

ocenił(a) film na 7
4vivian_

http://www.papilot.pl/kultura/22355/-To-jego-kobiety-chca-ogladac-w-roli-Christi ana-Greya-Strzal-w-dziesiatke-czy-murowana-klapa.html

nikt nie przeczytał dokładnie. to tylko internetowe głosowanie :)

Artisticoo

uwielbialm Iana, ale nie wiedzialabym go w tej roli

ocenił(a) film na 5
4vivian_

Wow! Tego się nie spodziewałam! Byłam pewna, że Mat i Alexis a tu? NIESPODZIANKA! Kiedyś nie lubiłam tego aktora ale zaczynam się do niego powolutku przekonywać od zerwania z Niną. :) Może pomiędzy nim a Alexis coś zaiskrzy? Są w prawie takim samym wieku w końcu :D.
No cóż, mam taką nadzieje. Byliby moją ulubioną parą no ale Alexis ma już chłopaka ... Dobra, nie ważne xd Zapędzam się.
W każdym razie jestem zadowolona z wyboru <333

ocenił(a) film na 3
__Cleo Sertortii13

Ty na serio w to uwierzyłaś? Przecież to jest tylko internetowe głosowanie. Nie ma nawet wybranego reżysera, a co dopiero aktorów..
Według mnie byłby to zły wybór. Zamiast oglądać film, cały czas bym się śmiała. Ian to Ian, jest czarujący, zabawny, ale nie ma w sobie Greya, a Alexis jest taka słodka, że aż za słodka i jednocześnie wkurzająca.
Mam nadzieję, że wybiorą mniej znanych aktorów, ale utalentowanych i pasujących do opisów w książce :)

miranda4

Dokładnie, zgadzam się z miranda4. Ludzie czytajcie całe artykuły, a nie siejecie plotki na podstawie jednego zdania napisanego większą czcionką!!!

ka_milan

Ludzka inteligencja czasem mnie przeraża. Totalny brak zrozumienia tekstu, który czytają.