PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205552
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Obsada słaba, nawet bardzo. Przy takiej obsadzie klapa murowana. To muszą być mocne osobowości oraz mające to coś w sobie, nie tylko piękno zewnętrzne, ale spojrzenie, gracje,etc.
Chrisa Greya powinien zagrać albo Hayden Christensen albo Robert Pattison. Co do kobiet, to powinna być to brunetka jak w książce.

ocenił(a) film na 5
ewipar

Po 1* ten temat juz byl i nie pisz wiecej kto powinien zagrac ...
Po 2* zafarbuja dziewczynie wlosy, w dzisiejszych czasach takie rzeczy sie dzieja :D
Po 3* skoro sie czepiasz koloru wlosow to zwroc uwage na wyglad swoich faworytow bo zaden z nich nie ma nawet odpowiedniej klaty, wzrostu i tego czegos w oczach co powinien miec Christian Grey...
Po 4* moim zdaniem Jamie tez sie nie nadaje ale co zrobic?
Pozdrawiam... ;))

ocenił(a) film na 7
ewipar

A Pattison to niby ma to spojrzenie i grację? Zanim podano obsadę trzymałam kciuki myśląc "tylko nie on na Greya, bo znów spapra cały film". Haydena bardzo lubię, ale też nieszczególnie by, moim zdaniem, pasował do tej roli. Ma zbyt delikatną urodę.

ocenił(a) film na 1
ewipar

Już dawno po zawodach.
Hayden to mi się zawsze podobał, widziałaś go w Virgin Territory? Fajną miał tam rolę, podrywacz zakonnic heh. Na pewno lepiej mi by się go oglądało niż Jamie'go, z racji tego że Haydena więcej w filmach widziałam i jakąś tam mam sympatię do tego aktora. Aczkolwiek aktorsko też nie wymiata...Nevermind. Właśnie wczoraj przeczytałam fr. 3 części i ja nie wiem co ja w ogóle bredziłam broniąc tej książki...Myślałam że się posikam nad tymi płytkimi komplementami Greya i przesadnymi reakcjami Any. Nie no, całkiem już straciłam do nich serce.

WhiteDemon

Racja, reakcje Any są bardzo, ale to bardzo przesadzone. Dzięki za namiary na film Virgin Territory!

ocenił(a) film na 1
ewipar

Nie ma za co:)