PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205534
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Ludzie, książka to już wystarczające dno. Naprawdę mam nadzieję, że chociaż ekranizacja jakoś poprawi poziom, ale jeżeli będą Ci aktorzy to będzie dodatkowy metr mułu. Kristen Stewart? Nina Dobrev? Kpina. Ja wiem, że to fanfik Zmierzchu, no ale kurde.
Z twarzy to najlepiej aby wzięto do roli Greya, Matta Bomera (te oczy które są w zasadzie istotą całej postaci), a Any - Lyndsy Fonseca. Będą idealni, w innych przypadkach to raczej już się boję co z tego powstanie. Alex Pettyfer którego biorą pod uwagę mógłby zagrać brata Christiana, do tej roli byłby idealny.
Wtedy zastanowię się czy iść i wydawać pieniądze na ta oklepaną historyjkę przesyconą marnymi opisami. Jeżeli jednak w główne postaci mają się wcielić pseudo wampiry - to podziękuję.

Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 3
Acinoyx

Somerhalder oprócz tego, że jest po prostu niesamowity, jest świetnym aktorem. Pattinson nie jest do tej roli wystarczająco urzekający, osobiście to go nie lubuję, ale niezły też z niego aktor. Chyba się zgodzę - Bomer'a jako Grey'a mogłoby się przyjemnie oglądać.

A jeszcze zapytam... czy oglądałeś/oglądałaś jakikolwiek inny film z tymi aktorami oprócz wampirzych przebojów?

w sumie to masz g**** do powiedzenia.
nie przejmuj się, ja zresztą również :-)

corelips

A i owszem, oglądałam inne filmy z udziałem tej czwórki i powiem szczerze, że jedynie gra aktorska Pattinsona mi się podoba, ale na Greya i tak się zbytnio nie nadaje. Somerhalder jest niesamowity? Dlaczego? Bo przystojny? Powiem Ci, że mnie się on w ogóle nie podoba, no ale to kwestia gustu, których jak to mawiają się nie krytykuje.

Ta, wiem o tym. I tak wybiorą kogo będą chcieli, ale myślę że swoją opinię mogę wyrazić, prawda? :)
I tak już w internecie wrze na temat tego, że to Bomer powinien zagrać Szarego, więc jest spora szansa że go wezmą.

użytkownik usunięty
Acinoyx

Bomer - nie jest zły. Ale wydaje mi się, że go nie wezmą. Nie był w ogóle brany pod uwagę, a E.L. James wielokrotnie powtarzała że mogą wybrać nie tego, kogo tłumy najbardziej kochają (nie mówiła po nazwisku, ale można się domyślać). Dla mnie idealny jest Ian Somerhalder ;) Niestety, dziewczynki ;) Każda ma "swojego" Greya. Będę wylewać rzewne łzy, jeśli to nie będzie Ian. U niego tylko widzę ten niesamowity wzrok, u Bomera tego nie ma. Bomer ma za to często taki głupawy, wcale nie seksowny, uśmieszek (jak dla mnie!).
np. tutaj : http://www.newnownext.com/peoples-choice-awards-red-carpet-fashions-dresses/01/2 013/ -> Bomer się głupio szczerzy, a Somerhalder rozbiera wzrokiem :D <sex on legs>