że znowu jest wielkie bum na Bomera, ale czy tylko ja to widze , że on się nie nadaje??? Jest duzo
lepszych , przystojniejszych aktorów niz on, nie wiem jak wy ale nawet w magic mike-u
zauwazylam ze jest gejem , a nawet jeszcze nie widzialam ze jest nim naprawde... dlatego nie
moze zagrac grey-a... i tez go nie widze w rudawych wlosach !
Tu nie chodzi o to, ze jest gejem. Dla mnie on po prostu jest bardzo kiepskim aktorem. Obejrzalam kilka odcinkow White Collar, jego gra aktorska jest hmm... do duzej poprawki. Jest przystojny, to fakt, ale dla mnie za malo meski, za chudy, za delikatny, nie wiem, czym sie kobiety zachwycaja.
BTW, media (w szczegolnosci amerykanskie) same nakrecaja spirale uwielbienia Bommera i Somerhaldera, fanki podlapuja i pozniej wychodza rozne kwiatki, jak juz mielismy szanse sie o tym przekonac.
hymm Bomer... już na sam widok tego nazwiska mnie mdli, nieświadomie został symbolem tego bagna, za sprawą idiotek, które są pozbawione mózgów, bo kto normalnie myślący jest przekonany, że po tej petycji producenci wywalą dobrego aktora i zatrudnią ich widzimisię ?? I don't want to live on this planet anymore ...