PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205552
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Jeśli w multikinie jest film od 16+, to jak ma sie 16, ale rocznikowo, to też wpuszczą? Oczekuje normalnej odpowiedzi, a nie typu 'o boże co szesnastka będzie robić w kinie na takim filmie'

ocenił(a) film na 10
xwikx

Nie sądzę, 16 lat skończone moim zdaniem.

ocenił(a) film na 7
xwikx

wątpię, że to będą sprawdzać, chyba że wyglądasz jak dziesięcioletnie dziecko...

ocenił(a) film na 5
xwikx

Podczas kupowania biletu zawsze sprawdzają legitke czy studencka, czy sp, gimnazjum itp
Powinni wpuścić ;) spróbować można

ocenił(a) film na 6
Mozzaj

To prawda, ale w takim Cinema City już nie sprawdzają więc może lepiej do Cinema? ;P

ocenił(a) film na 5
Rossellinique

Mnie ostatnio pytali się o legitkę ale dlatego że chciałem bilet ulgowy wiec to roznie bywa

Rossellinique

od mojej 15-letniej koleżanki na film od 15 lat zażądali, także to zależy od osoby, która jest przy kasie

xwikx

Dzwoniłam do multikina w moim mieście i cytuje: 'Jeżeli ma pani SKOŃCZONE 16 lat może przyjść bez opiekuna'
Natomiast bilety kupuje sie przez internet wiec jezeli kupisz bilet to powinni Cie wpuścić ale głowy nie dam :)

ocenił(a) film na 3
xwikx

Kup normalny... mnie nie obejmują niestety żadne zniżki, więc kupuję cały i nikt o nic nie pyta. Jak poprosisz o ulgowy to naturalne, że poproszą o dukoment upoważniający do zniżki, a jednocześnie zdradzający wiek. Pozdrawiam!