PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205552
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

witam wszystkich przyznam że rozczarowaniem wielkim jest zmiana głównych bohaterów
pierwszoplanwych nie mogę wyobrazić sobie Any jako blondynki w końcu to nie kasztanowe włosy
pierwsze zwiastuny były naprawdę obiecujące na ciekawy film... Pozdrawiiam

kasiaonuszko

No i Matt Bomer to przecież wypisz wymaluj Christian Grey. Achhh... to spojrzenie. Ten drugi to jakaś porażka.

anya88gda

Osobiście jestem zalamana obecna obsadą . Ana jeszcze do przeżycia , ale Christian . Jeśli byłby to Matt Bomer tak jak pisze przedmowczyni ,to wystarczylby mi na ekranie ten jego swidrujacy wręcz wzrok ( a taki miał Grey w książce) . Wybrali chyba najgorszego faceta , w iego spojrzeniu nie ma kompletnie nic , nawet nie jest przystojny. Zaczekam na zwiastun ,ale obawiam się że do kina nie pójdę by uniknąć rozczarowania i zniszczenia cudownych wspomnień z ta książka ;)

lopatt95

Kwestia gustu. Wg mnie jest idealny i mega przystojny...

lopatt95

Christian miał onieśmielać wszystkie kobiety. Dornan nie posiada "tego czegoś".

anya88gda

Wedlug Ciebie.
Mnie sie Matt Bomer nie podoba. Każdy ma inny ideał i wszystkim nie da się dogodzić...

polina0

Dlatego ciężko wybrać takiego Greya żeby wszystkim dogodzić. W czytaniu książek jest fajne to że każda z nas może inaczej sobie wyobrazić bohaterów. Film podaje wszystko "na tacy".

kasiaonuszko

Radzę przejrzeć wątki forum. Aktorka grająca Anę ma przefarbowane włosy, a oficjalnego zwiastuna jeszcze nie ma. ;)