Przez całą książkę widziałam jego w tej roli. Nie umiem sobie wyobrazić kogoś innego, chociaż
nie jest jakoś zabójczo piękny, ani nie znajduje się na liście moich ulubionych aktorów, po prostu
nie umiem sobie wyobrazić kogoś innego, no ale popatrzcie na niego:
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mdjaadOz0R1rgseqjo1_500.jpg
uwielbiam Goslinga, ale jakoś bardziej przemawiałby do mnie Ian Somerhalder, z tym hipnotyzującym spojrzeniem i lekko mrocznym wizerunkiem
ja właśnie uwielbiam Somerhalder'a, a do Gosling'a nie mam przypisanego jakiegoś "większego uczucia", ale po prostu przez całą książkę widziałam go w mojej głowie i tak mi pasuje, że szok.
Gosling jakoś w ogóle mi do tej roli nie pasuje, jest trochę zbyt cukierkowy. Ian już jest lepszym kandydatem, ale najbardziej pasowałby moim zdaniem aktor, którego absolutnie nigdy nie widziałam w niczym, Henry Cavill.
dokładnie @filmyitylkoto tak jest zawsze, poza tym to autorka zastrzegła sobie prawo wyboru głównych aktorów więc zobaczymy jak wyglądał Christian Grey i Anastasia Steel w wyobraźni autorki :) Ja wiem,, że w zależności od tego kto będzie Christianem to pójdę na ten film do kina lub nie...o ile w ogóle taki film puszczą w kinach :)