PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205510
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Nie mam zielonego pojęcia dlaczego kobiety tak zachwycają się tą książką. Co więcej nie rozumiem co autorka chciała przekazać konstruując taką a nie inną wizję. Ja bym kolesiowi dała strzała za taką propozycję! Nie jestem staroświecka, ale traktowanie drugiej osoby jak przysłowiową szmatę jakoś mi nie odpowiada. W łóżku można robić wiele różnych fajnych rzeczy, ale akcje typu sado maso dla mnie są zwyczajną dewiacją i dziwie się, że główna bohaterka btw. cnotka niewydymka tak łatwo łyka 'ciemną stronę Greya' i godzi się na wszystko.

ocenił(a) film na 9
Marcyy

Pisaliśmy już o tym w innych tematach. Christian w wieku 15 lat poznał inny rodzaj sexu,ten brutalny. Był uległym przez 6 lat.Pózniej miał 15 uległych które bez ogródek zgadzały sie na wszystko podpisując 2 umowy. Christianowi było na reke więc nic nie zmieniał. Cieszył sie z tego że ma uległe które go nie dotykają . Jedynie Ana zaczeła pokazywać mu cieplejszą stronę sexu :) ( nadal bez dotykania ) co nie spodobało się jego wiernej powiernicy. Reszta w 2 części.