PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205534
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Błagam, tylko nie ona !! zniszczy mi wizerunek Anastasii, tak jak zniszczyła Belli ..
Co to roli Christiana... hmm.... może colin Egglestfield ? Chociaż ja polecam Henriego Cavilla !! Super wyszedł w jednym z zwiastunów.. !

ocenił(a) film na 5
Majkaa607

Jakby Kristen się postarała, może coś by z tego wyszło... Osobiście wolałabym Lilly Collins albo Alexis Bledel :]
W roli Grey`a Matt Bomer lub wspomniany przez Ciebie Henry Cavilla :]

ocenił(a) film na 8
AzraeliaSeraville

Co to aktorek - zgadzam się ;) chociaż Lilly chyba bardziej ;p

AzraeliaSeraville

właśnie miałam pisać to samo! książki jeszcze nie czytałam, ale zamierzam i tak samo chciałabym obejrzeć film, a Kirstem zepsułaby każdą rolę, więc jakby grała w filmie, to na pewno bym go nie obejrzała!!!

KaCy093

i teraz też spojrzałam, że Pattison jest brany pod uwagę do głównej roli... omg! oby nie dostał roli!

ocenił(a) film na 2
KaCy093

Robert Pattinson..... :/ Kiedy czytałam książkę do "momentu zwrotnego" zalatywało Zmierzchem, a jeśli on dostanie główną rolę.... no cóż ironio :)

ocenił(a) film na 5
justyn89a

Ja osobiście bardzo lubię Kristen (może niekoniecznie w Zmierzchowej odsłonie), do Pattinsona tez nic nie mam, ale:
*Rob nie jest moim wyobrażeniem Grey`a, nie ma tego `czegoś`
* gdyby Kristen dostała rolę Any, 50TG całkiem zalatywałoby Zmierzchem, wystarczy mi że na początku pierwszej części czułam się jakbym czytała `bardziej realny "Zmierzch"`

ocenił(a) film na 3
AzraeliaSeraville

mi też średnio widzi się Kristen w tym filmie.

Majkaa607

ta pani Kristen "mina srającego kotka" Stewart wszędzie się wepchnie...

ocenił(a) film na 5
karolinaslonka

Oby nie ona, nie lubię jej gry, to aktorka jednej miny i tyle. A Pattison nie ma nic z Greya!!

Majkaa607

Kristen ma niestety znajomosci, dzieki ktorym w ogóle gra w filmach mimo jej beztalencia!!! i tak nie ma co sie łudzić, ze film odniesie choc niewielka czesc sukcesu jaki odniosla ksiazka. Hollywood zawsze musi cos zepsuc w adaptacjach filmowych, chociażby doborem aktorów. Czekam z niecierpliwościa i mala nadzieja, ze tego nie spierdziela