Kate - Rachelle Lefevre
Eliot - Channing Tatum
Na ten moment nic więcej nie przychodzi mi do głowy.
Rachelle jest chyba ciut za stara do roli Kate.... Eliota wyobrażam sobie mniej postawnego niz Channing :) póki co nie mam szczególnych typów... na Kate może Sarah Godon a na Eliota hymm Armie Hammer ?
Xavier bardziej na Ethana, brata Kate ;) a Charlie może zostać w takich włosach jakie ma, przy odpowiednim świetle są lekko miedziane ;D aa właśnie, przecież Elliot jest starszy od Christiana... Rami Malek ? chyba już bardziej by się nadawał Jesse Williams, chociaż też za stary do tej roli ;))
Myślę, że ciężko jest znaleźć aktorów odpowiednich wiekowo do bohaterów książki. Poza tym dobra charakteryzacja potrafi doskonale odmłodzić. Przecież Charlie Hunnam jest starszy od Christiana.
Jaką aktorkę poleciłabyś do roli siostry Christiana?
wiem wiem ;) Mia ? właśnie się nad tym zastanawiam, jest najmłodsza z rodzeństwa Greyów, dobrze pamiętam ?? ale mam idealną kandydatkę do roli Pani Robinson, chociaż nie pojawia się fizycznie w pierwszej części to Kim Cattrall byłaby idealna haha, a Taylor ? na niego też póki co nie mam dobrego pomysłu :))
Tak, Mia jest najmłodsza z rodzeństwa. Ja też nie mam na nią pomysłu... aktorka na pewno musi był troszkę przy kości...
No właśnie Taylor... to ważna postać, która będzie się często pojawiać... Nie wiem kto byłby dobry w tej roli.
Eliot by starszym bratem Christiana wiec powinien zagrać aktor starszy od Charliego albo przynajmniej w jego wieku .
cytuję siebie: Jose Rodriguez - Diego Boneta albo Shiloh Fernandez
pisałam o Jose a nie o Elliocie ;)
Niestety wczoraj nie mogłam już nic napisać, ponieważ mam limit 6 postów dziennie, jako że jestem nowa na Forum.
Kim Cattrall kojarzy mi się za bardzo jednoznacznie, z "Seksem W Wielkim Mieście".
Czytałam artykuł, do którego podałaś link i jednym z typów Autora artykułu była Michelle Pfeiffer. Wcześniej o Niej nie pomyślałam, ale uważam, że byłaby doskonała jako Mrs. Robinson.
Natomiast jeśli chodzi o siostrę Christiana, to pomyślałam o Rachel McAdams. Wiem, że ma już swoje lata, ale nie wygląda na swój wiek i ma niewinną urodę.
Mam też następny typ na Eliota, a mianowicie Wentwortha Millera.
Nie pamiętam jak wygląda ojciec Christiana, ale marzeniem byłby Bruce Willis.
Myślę jednak, że wszyscy Ci aktorzy, których podałam, nie zgodziliby się wystąpić w tym filmie.
w roli siostry Christiana widzę Emily Browning, może banalny typ ale jakoś tak mi się nasuwa a propos, co do jego ojca to Kevin Kostner albo Jeff Bridges, a co do Pfeiffer to owszem, jest okej do roli pani Robinson, w roli Elliota widzę wielu aktorów, myślę, że zatrudnią kogoś odpowiedniego, raczej nie będę narzekać
muszę Ci przyznać ewidentną rację, mniej więcej tak sobie wyobrażam Mię ;)
jakieś zmiany zaszły na portalu, że nowi mogą wstawiać tylko 6 postów dziennie ;> dziwne
:)
Po miesiącu będę mogła napisać "aż" 12 postów. Dopiero po 2 miesiącach nie będę miała żadnych limitów.
zajrzałam na twittera scenarzystki i stwierdzam, że w przesłuchaniach do jednej z ról brał udział Milo Ventimiglia, być może że został/zostanie obsadzony w którejś z ról, tylko której....
No nie wiem. Aktorka jest ładna, ale moim zdaniem za bardzo swoim typem urody przypomina Dakotę Johnson - szczególnie nos i oczy. Poza tym zestawiając te dwie aktorki, wydaje mi się, że Ana wyglądałaby na wyraźnie starszą od Kate.
Nie mam pojęcia, kogo obsadzą w roli Kate, ale sugerując się materiałem źródłowym, to powinna być osoba o zupełnie innym typie urody niż Dakota/Ana - ktoś bardziej przypominający typową, śliczną, słodką, amerykańską blondynkę. Taka Hayden Panettiere na przykład.
Hayden jest za typowa, tzn mam na myśli mniej znaną aktorkę, bardziej niszową ;) ale wiem, to był przykład
A w czym właściwie ona grała poza Herosami? W Nashville chyba, ale tego akurat nie widziałam. Za to osiągnięć na dużym ekranie nie ma wybitnych, jakieś słodkie komedyjki, jak mi się wydaje.
No ale faktycznie, mi raczej chodziło o jej wygląd.
jej wizerunek przewija się w prawie każdym filmiku czy grafice dotyczącej obsad ekranizacji książek wszelakich, chodzi mi o to żebym chciała być zaskoczona... pozytywnie ;P
Faktycznie jej twarz często się w takich zestawieniach przewija (bo jest ładna plus sporo osób z czegoś tam ją kojarzy), ale ja jej nie widziałam grającej w żadnym doroślejszym repertuarze (znam ją głównie z komedyjek dla nastolatków), więc jej pojawienie się byłoby dla mnie właśnie zaskoczeniem.
A co sądzisz o Rachael Taylor - wygląda poważniej niż Hayden, nie jest taka znana (ja ją kojarzę tylko z Grey's Anatomy) i pasuje bardziej do Dakoty (chodzi mi o to, że razem wyglądałyby na rówieśniczki, a nie wyraźnie odstawały od siebie wiekiem).
Rachael jest okej i masz rację, że pasuje do Dakoty, ale zostaje przy typie Sarah Godon w roli Kate ;)
a Hayden jest za słodka, no nie wiem, totalnie wg mnie nie pasuje do tej roli, chciałabym żeby zostały zatrudnione intrygujące aktorki (wg mnie ;p), które słabo kojarzę
Sarah Gadon - ta z World Without End? Jest śliczna, to prawda, ale moim zdaniem jednak zbyt niewinna i za delikatna - jakby ją przefarbować, to by się raczej na Anastazję moim zdaniem nadawała. Ja sobie Kate wyobrażam jako przeciwieństwo Any, a więc pewną siebie dziewczynę świadomą swoich zalet i umiejącą je wyeksponować. A jeśli chodzi o typ urody, to powiedziałabym, że powinien być taki oczywiście seksowny - jeśli rozumiesz, co mam na myśli.
O, to na pewno - już castingiem dwóch głównych ról udowodnili, że zaskakiwanie przy obsadzaniu ról jest jednym z ich zamiarów. Ale zawsze można sobie pogdybać.
ja lubię typować m.in. też dlatego, że to się może sprawdzić a ja wtedy będę cmokać z zadowolenia haha
Doobra, to też sie trochę pobawię w gdybanie;)
Kate - Evan Rachel Wood, tylko koniecznie ruda;)
mogę się mylić, ale macie rację, pasuje do roli Kate, no to co dziewczyny ? tel do dyrektora castingu ! xD
Moją faworytką do roli Kate jest Blake Lively. Zresztą porównajcie:
Nieśmiała Anastasia Steele:
http://www.google.pl/imgres?um=1&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl:official&hl =pl&biw=1280&bih=681&tbm=isch&tbnid=fUEjta9zxNQ0UM:&imgrefurl=http://www.splashn ewsonline.com/2013-09-05/dakota-johnson-films-scenes-on-set-of-cymbelline/spl605 463_027-wm900-jpg/&docid=FjNAoKtzkPxsHM&imgurl=http://www.splashnewsonline.com/w p-content/uploads/2013/09/spl605463_027-wm900.jpg&w=667&h=900&ei=spQwUrWYG4rL4AT DpYCgBw&zoom=1&ved=1t:3588,r:70,s:0,i:314&iact=rc&page=3&tbnh=177&tbnw=141&start =47&ndsp=24&tx=72&ty=80
Pewna siebie Kate Kavanagh:
http://www.google.pl/imgres?um=1&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:pl:offici al&hl=pl&biw=1280&bih=681&tbm=isch&tbnid=bxkGxRdXnOjjYM:&imgrefurl=http://www.os oblog.tv/2009/11/blake_lively_struggles_to_get.html&docid=eyDnhUBNRLWZXM&imgurl= http://www.osoblog.tv/blake-lively-heels2.jpg&w=250&h=542&ei=jpUwUrrVFImI4AS09oG YAw&zoom=1&ved=1t:3588,r:48,s:0,i:234&iact=rc&page=2&tbnh=191&tbnw=88&start=26&n dsp=33&tx=80&ty=110
a tak w ogóle to kto się pojawia fizycznie w pierwszej części ?? nie jestem pewna czy wszystkich pamiętam ;))