PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205510
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Żartowałam, ten film to największa szmira jaka kiedykolwiek zawitała na dużym ekranie. Jest jak analny korek, którego zabrakło - po prostu do dupy. :D

ocenił(a) film na 5
LinQa

ale co pół miliarda zarobił to zarobił ;) cięzko znależc dziś filmy, które mają sens i nie są robione przede wszystkim dla kasy.

UpTrinity

Co do kasy, to jednak nie wszyscy są na nią łasi - aktor grający głównego bohatera wycofał się z grania w kolejnych częściach, ze względu na swoją żonę. Czyżby kolejna antyreklama dla filmu?

ocenił(a) film na 5
elfka77

tego nie wiedziałam. ale bardziej chodziło mi o wytwórnie, niż aktorów. ich zarobki w porównaniu do przychodu filmu to drobne.

UpTrinity

Pewnie tak,ale aktorzy też sporo dostają, zwłaszcza jeśli mają zagwarantowane kilka filmów pod rząd. Chodziło mi o to, że to mówi trochę o jakości filmu, skoro nawet aktorzy nie chcą w nim grać...

ocenił(a) film na 5
elfka77

a, rozumiem. nie no to na pewno racja. moja siostra uwielbia książki z tej serii ale wg niej film był beznadziejny. to coś oznacza. ja filmu nie widziałam na razie. nie chcę sobie psuć wizerunku Jamie'ego bo widziałam go w kilku naprawde dobrych produkcjach :)

UpTrinity

Ja też filmu nie widziałam i nie zobaczę. Ale no, Jamie to dobry aktor, dobrą decyzję facet podjął ;)

ocenił(a) film na 5
LinQa

bardzo trafny komentarz!