Tak, Wentworth Miller to według mnie facet, który idealnie nadawał by się do tej roli. Przeszywające spojrzenie i nienaganna facjata, to elementy, które pozwoliłyby mu zrobić świetną kreacje. Nie mam nic do kandydatów, ale dajmy spokój... Do tej roli nie nadaje się ktoś tak przesłodzony przez media jak Pattinson, czy nawet Ian Somerhalder, którego osobiście uwielbiam pod każdym względem. Z branych pod uwagę chyba tylko Dominic Cooper mnie naprawdę zainteresował, ale zapewne brytyjski akcent go dyskwalifikował. A orientacja Pana Millera według mnie byłaby tylko plusem!
O,tak,to jest jeden z najprzystojniejszych facetów,ale i tak nie zgodziłby się zagrać w tej produkcji,więc nie mamy co gdybać:)
To akurat nie przeszkadza, nie wazne jakiej jest orientacji, wazna jest chemia miedzy partnerami i jeg zdolnosci aktorskie. Wielu aktorow jest homoseksualistami grajacymi heteroseksualne role i na odwrot i swietnie im to wychodzi.
Najlepszym przykladem jest film The Normal Heart (Odruch Serca) gdzie główną rolę Neda (geja) gra aktor heteroseksualny i zestawiając jego osobe z Mattem Bomer'em który jest gejem, gra role Felixa (geja), sama zaczynasz sie zastanawiac który z nich w zyciu prywatnym ma partnera a ktory partnerke. Tak wiec orientacja seksualna niczego nie definiuje.
Przykro mi ale ja ciagle jako Grey'a widze Matta Bomer'a, chyba jego postać w White Collar tak mnie do niego przekonała. ;)
To miałam na myśli. Choć, w zasadzie, to nie chciałam się skupiać na jego orientacji, bo ona nie jest żadną przeszkodą- nie mówimy tu o filmie, który by piętnował gejów, czy w inny sposób jego orientacja całkowicie by dyskryminowała go z tej roli. A on jako aktor (i w zasadzie człowiek, lecz nie w tym rzecz) nie powinien być postrzegany przez wzgląd na orientacje. W Prison Break dał radę zagrać uczucie do kobiety, więc sądzę, że poradził by sobie i z tą rolą. Poza tym jego naprawdę magnetyczne i zimne spojrzenie zrobiłoby furorę, bo to jeden ze znaków charakterystycznych Greya.
Ja szczerzę nienawidzę postaci Greya i nawet w najmniejszym stopniu fanką książki nie jestem, ale przeczytałam i śmieszne dla mnie były kandydatury do tej roli :)
To w jednym się zgadzamy slabe irytujace postacie, i szczerze mowiac uwazam ze to jedna z gorszych ksiazek jakie czytalam i na pewno erotykiem bym jej nie nazwala.
Dopasowanie postaci to juz kwestia gustu. Sma zastanawiam sie czy zrobic sobie ta "masochistyczna przyjemnosc" i jechac na ten film do kina i chyba nawet sie poswiece :P
uwielbiam Wentwortha Millera ale niestety gej ( a wiadomo ze nim jest bo sie sam do tego przyznal ) nie zagra tak bardzo erotycznych rol z kobieta siegajac pamiecia nie chcial ich grac w skazanym wiec jak mialby tu zagrac??
A jeśli mogę wiedzieć, to skąd masz informacje, że nie chciał grać scen erotycznych..? Mogę prosić o jakiegoś linka, czy coś? Ja nigdy o tym nie słyszałam, a serial był jednym z moich ulubionych :) Do tego sądzę, że zagrałby o wiele odważniej niż proponowani panowie hetero. W The Human Stain i jeszcze jakimś jednym, który widziałam miał kilka epizodów z paniami i wyszło całkiem nieźle. Tak... wiem, że jest gejem i wspomniałam o tym zakładając wątek, a już kolejna osoba stara się mnie uświadomić :)
czy ty myslisz ze ja jestem jego fanka przesladowczynia?? zart. ale ja takie wysnulam wnioski ogladajac prison . i to tylko moja opinia. to wolny kraj kazdy moze mowic co chce
To tak jakbys powiedziala ze gej nie moze byc dobrym sportowcem (Jason Collins, gracz NBA). W tym miejscu znowu odwoluje sie do filmu The Normal Heart (Odruch Serca), nie bede nic wiecej tlumaczyc proponuje obejrzec.
Argument ze on dobrze nie zagra bo jest gejem nie jest dość dobrym argumentem (jezeli mozna go nim w ogole nazwac). i dalej mnie ciekawi skad ta informacja "nie zagra tak bardzo erotycznych rol z kobieta siegajac pamiecia nie chcial ich grac w skazanym"?