czy jestem jedyna osoba, ktora nie moze sie doczekac tego filmu?? jestem pod wrazeniem ksiazki, film zapowiada sie wspaniale! skad tyle krytyki, to smutne ze jest tyle negatywnych opinii, ale polacy juz chyba tacy sa- nie obejrzeli ale juz krytykuja :(. ksiazka jest naprawde dobrze napisana, co prawda dla mnie troche za dluga, ale udalo mi sie przeczytac pierwsza czesc, fabuła bardzo fajna. pozdrawiam wszytkich fanow takich jak ja :-)))
No ja przeczytałam 3 części i też mi się podoba, przeczytaj 3 to zobaczysz jaki fajny efekt na końcu i Wgl. Też nie wiem czemu tyle krytyki, ale wiadomo, że ten film będzie hitem. Jeszcze nie było premiery, a wszyscy się nim jarają. :D jestem pewna, że powstaną 3 części filmu :D czekam z niecierpliwością :D
nie czaje tego, niby taka super ale zle ze za dluga\
kiedy mi sie podoba ksiazka to zwykle mi troche smutno, ze juz koniec
co do tej konkretnej ksiazki to dla mnie jest za dluga bo dla mnie to brednie, ktore mnie nie interesowaly zabardzo ale to juz kwestia gustu
< MOŻE SPOJLER >
3 części przeczytane w jeden weekend około pol roku temu i teraz zabralam sie od nowa za czytanie zeby przypomniec sobie szczegóły przed premiera na która naturalnie się wybieram. jestem zafascynowana historią ale raczej przemianą Szarego niż przerysowanymi scenami łóżkowymi ;) szybko się czyta, ciągle coś się dzieje.
dostrzegłam u siebie niepoprawny romantyzm i chęć bycia z kimś w takiej silnej więzi. achh pomarzyć dobra rzecz :D z niecierpliwościa czekam na ekranizacje zeby porównać czy moje wyobrazenia daleko odbiegaja od przedstawionych na ekranie.