PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205534
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Powiem wam, ze aż nie chce mi się wierzyć, że tak ciency aktorzy byli choćby brani pod uwagę do
tak bestsellerowej produkcji. Większość z nich jest jednistrzałowcami kojarzącymi się tylko z
jednej roli w serialu lub tylko i wyłącznie z produkcjami niskich lotów. Myślę, że nie ma co się
napalać i czekać na jakieś prawdziwe informacje. Ja osobiście najbardziej w roli Any i Greya
widzę Kunis i Bomera.

BTW: Zastanawiam się co robią moderatorzy filmweba.

użytkownik usunięty
KristenStewart

To są plotki, nie oficjalna wiadomość. Może tylko drażnią fanów. E. L. James nic oficjalnie nie podała, Ian też nie.

bloodyshake

podobno Matt Boomer i Alexis Bledel.
Boomer może być,
ale Bledel kojarzy mi się z serialem Kochane kłopoty i seria filmow Stowarzyszenie Wedrujacych Dzinsow,
czyli kino mlodziezowe.
Wiec nie bardzo mi pasuje.

ocenił(a) film na 6
lolita84

Szczerze mam nadzieję, że nie będzie to Ian z TVD. Naprawdę, nie pasuje zupełnie, oby trafiło się jakieś świeże mięsko :P
Jesli chodzi o Anę to oby nie Lily Colins. Nie znoszę jej gry aktorskiej, nie wiem, co w niej widzą, ale o gustach się nie dyskutuje :P

Mnie się wydaje, że w przyszłym roku nie powstanie film, dziwna jest książka, sam seks prawie i myślenie Anny nad sobą. Jak zrobić z tego film? Hm, będą musilei dużo napisać w scenariuszu ;), zeby miało to sens. Moim zdaniem oczywiscie.

ocenił(a) film na 5
lolita84

Bledel ma całkiem dobre zaplecze jeżeli chodzi o to jak wygląda. Nigdy nie widziałam jej w żadnej postaci, więc nie będę się wypowiadać na temat jej umiejętności aktorskich.

bloodyshake

według mnie najlepsza do tej roli zdecydowanie będzie Miranda Kerr to spójrzcie tylko na nią jest ładna słodka i seksowna na maksa :)

livelihood

dla mnie też najlepszy zestaw Matt Boomer i Alexis Bledel :)
dlatego Kerr nie może zagrać głównej roli. jest za ładna, zbyt słodka i zbyt seksowna :)

ocenił(a) film na 5
livelihood

może to kwestia gustu, ale jest absolutnie nie ruchable i ma okropny nos, a do tego wygląda jak przerośnięty przedszkolak

livelihood

Co powiedziałby jej syn, gdy za kilkanaście lat obejrzałby ten film ;D

bloodyshake

Po przejrzeniu ciekawostek, jakoś najbardziej do roli Any pasuje mi Lyndsy Fonseca (popatrzcie na jej zdjęcia), a do Greya oczywiście Robert Pattinson ( ;P nie czytałam książki tylko ff, i to własnie on był nim, więc to normalne że jego widzę w tej roli ;D ), myślę że jeszcze pasowaliby Jessie Pavelka, Chris Pine no i Matt Bomer. Reszta wygląda za dziecinnie jak dla mnie :)

ocenił(a) film na 8
slodka_czekolada

Lyndsy jest moją faworytką wraz z Henrym Cavillem, pomarzy ć można :)

ocenił(a) film na 8
asiaaa92

a ja chce zeby Greya zagrał Cavill

ocenił(a) film na 3
milusia189

Tylko Matta Bomera widzę w roli Greya.

paulinka1262

A co myślicie o nim? ---> http://www.filmweb.pl/person/Colin+Egglesfield-143802
Z tego, co widzę, był brany pod uwagę. No i bardzo przystojny z niego mężczyzna. Niestety nie mogę wypowiedzieć się na temat jego gry aktorskiej, gdyż nie oglądałam filmów, w których brał udział.. Jednak kiedy na niego spojrzałam, pomyślałam, że wizualnie pasowałby na Christiana. :)