Powiem wam, ze aż nie chce mi się wierzyć, że tak ciency aktorzy byli choćby brani pod uwagę do
tak bestsellerowej produkcji. Większość z nich jest jednistrzałowcami kojarzącymi się tylko z
jednej roli w serialu lub tylko i wyłącznie z produkcjami niskich lotów. Myślę, że nie ma co się
napalać i czekać na jakieś prawdziwe informacje. Ja osobiście najbardziej w roli Any i Greya
widzę Kunis i Bomera.
BTW: Zastanawiam się co robią moderatorzy filmweba.
To są plotki, nie oficjalna wiadomość. Może tylko drażnią fanów. E. L. James nic oficjalnie nie podała, Ian też nie.
podobno Matt Boomer i Alexis Bledel.
Boomer może być,
ale Bledel kojarzy mi się z serialem Kochane kłopoty i seria filmow Stowarzyszenie Wedrujacych Dzinsow,
czyli kino mlodziezowe.
Wiec nie bardzo mi pasuje.
Szczerze mam nadzieję, że nie będzie to Ian z TVD. Naprawdę, nie pasuje zupełnie, oby trafiło się jakieś świeże mięsko :P
Jesli chodzi o Anę to oby nie Lily Colins. Nie znoszę jej gry aktorskiej, nie wiem, co w niej widzą, ale o gustach się nie dyskutuje :P
Mnie się wydaje, że w przyszłym roku nie powstanie film, dziwna jest książka, sam seks prawie i myślenie Anny nad sobą. Jak zrobić z tego film? Hm, będą musilei dużo napisać w scenariuszu ;), zeby miało to sens. Moim zdaniem oczywiscie.
Bledel ma całkiem dobre zaplecze jeżeli chodzi o to jak wygląda. Nigdy nie widziałam jej w żadnej postaci, więc nie będę się wypowiadać na temat jej umiejętności aktorskich.
według mnie najlepsza do tej roli zdecydowanie będzie Miranda Kerr to spójrzcie tylko na nią jest ładna słodka i seksowna na maksa :)
dla mnie też najlepszy zestaw Matt Boomer i Alexis Bledel :)
dlatego Kerr nie może zagrać głównej roli. jest za ładna, zbyt słodka i zbyt seksowna :)
może to kwestia gustu, ale jest absolutnie nie ruchable i ma okropny nos, a do tego wygląda jak przerośnięty przedszkolak
Po przejrzeniu ciekawostek, jakoś najbardziej do roli Any pasuje mi Lyndsy Fonseca (popatrzcie na jej zdjęcia), a do Greya oczywiście Robert Pattinson ( ;P nie czytałam książki tylko ff, i to własnie on był nim, więc to normalne że jego widzę w tej roli ;D ), myślę że jeszcze pasowaliby Jessie Pavelka, Chris Pine no i Matt Bomer. Reszta wygląda za dziecinnie jak dla mnie :)
A co myślicie o nim? ---> http://www.filmweb.pl/person/Colin+Egglesfield-143802
Z tego, co widzę, był brany pod uwagę. No i bardzo przystojny z niego mężczyzna. Niestety nie mogę wypowiedzieć się na temat jego gry aktorskiej, gdyż nie oglądałam filmów, w których brał udział.. Jednak kiedy na niego spojrzałam, pomyślałam, że wizualnie pasowałby na Christiana. :)