Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,6 210 tys. ocen
4,6 10 1 210186
2,7 51 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Przeczytałam wręcz pochłonęłam wszystkie części twarzy greya
obawiam się ze film nie będzie już taki fajny jak książka / owszem zawsze to inaczej film a książka/ no ale...
:/

a jak wasze zdanie pójdziecie do kina ?
bo ja sie doczekać nie mogę :D

ocenił(a) film na 6
kasiexuk_09

myślę że film złozy do kupy to czego się w ksiazce nie zrozumiało, u mnie chocby nawet historia ok ale uważam że film bedzie lepszy, nie podobal mi sie styl pisania autorki bo wszystko bylo dla mnie takie infantylne ale mysle ze film bedzie rewelacja bo opowie historie ktora gdzies gubila sie w tych smiesznych przenosniach i infantylnego zauroczenia bohaterki...

goniusiat

nie wiesz przypadkiem, czy film jest tylko z pierwszej części czy wszystkie są brane pod uwage ?

ocenił(a) film na 6
kasiexuk_09

a wiem :P bedzie trylogia ;) poki co bedziemy musieli zadowolic sie czescia 1

goniusiat

buu :/ a ostatnia część dla mnie była najfajniejsza :D

ocenił(a) film na 6
kasiexuk_09

Skoro książka ma tak dużą popularność, więc pewnie będzie trylogia. Muszą jakoś zarobić na tym:) Czytałam książkę już kilka razy i pewnym momentów nie mogę sobie wyobrazić a film z pewnością mi to pokaże:) Zapewne film nie ukaże całej książki, bo gdyby chcieli ukazać wszystko od początku do końca to film miałby kilka godzin:)

ocenił(a) film na 4
kasiexuk_09

A mi się właśnie wydaje, że film będzie o wieeele lepszy od książki. Moim zdaniem książka była słaba - teksty były strasznie nędzne i się powtarzały. Jeśli przy filmie pracował dobry scenarzysta to powinien je dobrze pozmieniać. Książka była zabawna, ale nie zachwycała, dlatego mam nadzieję, że film to nadrobi :D Zwłaszcza z Dornanem w roli Grey'a :3

ocenił(a) film na 3
kasiexuk_09

Wczoraj na świat przyszłaś?
Od kiedy to film miałby dorównać słowu pisanemu?

Fifty Shades of Grey to nic innego jak proteza dla obecnej społeczności nie lubiącej czytać.

kasiexuk_09

Sądzę, że gorsze od książki być nie może. Nie ma co się bać.