PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,6 208 tys. ocen
4,6 10 1 207820
2,6 63 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

nie wiem,jaki będzie ten film, ale książkę odstawiłem po przeczytaniu połowy,bo sprawiała
wrażenie,że następna strona niczym nie różni się od poprzedniej...chyba marketing i reklama tego
produktu zaczęły żyć swoim życiem,bo prawda jest taka,ze tego się nie da czytać - a czytałem wiele
erotycznych powiastek o niebo lepszych niż ta.Ale o gustach rzecz jasna się nie dyskutuje,film
obejrzę,bo może przez dwie godziny ( zamiast dwóch lat ,bo tyle brnąłbym rzez lekturę) czy ile tam
potrwa dowiem się jak to się kończy.Poza tym Anastazja była brzydka i nieatrakcyjna wg pierwowzoru, a tu szykuje
się do jej zagrania jakaś aktorka raczej z pierwszoligową urodą.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 3
martinez_12

Wszystko poza nauką jest kwestią gustu, jednemu podoba się, że pada, inna osoba lubi słońce, dlatego nie zamykaj się w tym łacińskim stwierdzeniu, bo jest ono błędne u podstaw. O gustach się dyskutuje, bo jak inaczej można poznać inną osobę.

Co do filmu, to po trailerze zdaje się być nie z mojego świata, więc nie będę go oceniał. Zgodzę się, że główna aktorka wygląda na pierwszo-ligową.

ocenił(a) film na 2
martinez_12

Zobaczyłam listę potencjalnych pretendentek i żadna nie jest brzydka, ale też i z charakterem. Połowa tych dziewczyn to typowe nijakie blondynki lub seksowne brunetki, które by nikogo nie nabrały w roli "szarej" myszy. Ten schemat jest oklepany do wyrzygania. Rolę powinna dostać osobniczka o urodzie Tildy Swinton - niby transparentna, eteryczna, ale oczu oderwać nie można i każdy się ogląda za nią bo nie może uwierzyć w to co widzi. A tu kurde obsada z wybiegów domu mody :|
A co do książki - ja Twilight nawet doczytałam do końca... tego tutaj się już nie dało.

użytkownik usunięty