Po ogromnej ilości niegatywnych opinii na temat filmu spodziewałam się raczej że będe żałowała wydanej kasy na bilet do kina, a tu całkiem miła niespodniakna, może nie powala ale film dobry :-) jak dla mnie 7 :-)
>Po ogromnej ilości niegatywnych opinii na temat filmu
Opinii 15-letnich stulejarzy, których nie stać na bilet do kina. Jest się kim sugerować.
No cóż, nie wnikam ile lat mają autorzy tych komentów bo poprpostu mi się nie chce, to smutne ale muszę przyznać Ci rację
Właśnie wróciłam z seansu. Spodziewałam się niewysokiej oceny, ale po zobaczeniu tak niskiej średniej trochę się zdziwiłam. Oglądając zwiastuny czy kilkunastosekundowe spoty byłam przekonana, że film będzie sztuczny w każdym aspekcie - aktorstwo, scenariusz, montaż itp. itd. Przyznam, że gra aktorów nie powala na kolana, ale nie jest źle. Sądzę, że film został zmontowany w naprawdę dobry sposób, a muzyka została świetnie dobrana. Lot samolotem (czyt. piękne widoki) czy sam moment w "czerwonym pokoju" można byłoby uznać za banalne, ale... nie dla mnie. Bywały sceny, w których przechodziły mnie ciarki i nie mówię o tych "miłosnych". Tak, montaż filmu wg mnie jest na dobrym poziomie.