PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205552
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

nawet niezły

ocenił(a) film na 7

Po ogromnej ilości niegatywnych opinii na temat filmu spodziewałam się raczej że będe żałowała wydanej kasy na bilet do kina, a tu całkiem miła niespodniakna, może nie powala ale film dobry :-) jak dla mnie 7 :-)

arwena03

>Po ogromnej ilości niegatywnych opinii na temat filmu

Opinii 15-letnich stulejarzy, których nie stać na bilet do kina. Jest się kim sugerować.

ocenił(a) film na 7
zeipap

No cóż, nie wnikam ile lat mają autorzy tych komentów bo poprpostu mi się nie chce, to smutne ale muszę przyznać Ci rację

ocenił(a) film na 5
arwena03

Właśnie wróciłam z seansu. Spodziewałam się niewysokiej oceny, ale po zobaczeniu tak niskiej średniej trochę się zdziwiłam. Oglądając zwiastuny czy kilkunastosekundowe spoty byłam przekonana, że film będzie sztuczny w każdym aspekcie - aktorstwo, scenariusz, montaż itp. itd. Przyznam, że gra aktorów nie powala na kolana, ale nie jest źle. Sądzę, że film został zmontowany w naprawdę dobry sposób, a muzyka została świetnie dobrana. Lot samolotem (czyt. piękne widoki) czy sam moment w "czerwonym pokoju" można byłoby uznać za banalne, ale... nie dla mnie. Bywały sceny, w których przechodziły mnie ciarki i nie mówię o tych "miłosnych". Tak, montaż filmu wg mnie jest na dobrym poziomie.