PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=655761}

Pięćdziesiąt twarzy Greya

Fifty Shades of Grey
2015
4,5 206 tys. ocen
4,5 10 1 205534
2,7 59 krytyków
Pięćdziesiąt twarzy Greya
powrót do forum filmu Pięćdziesiąt twarzy Greya

Matt Bomer i Alexis Bledel.

ocenił(a) film na 2
zuzinka161

I zgrali! ;) Wpisz w youtube: fifty shades of grey official trailer. ;)

_VICKEY_

nie ma jeszcze oficjalnego zwiastuna! i oby Alexis nie zagrała głównej roli.

ocenił(a) film na 10
leely92

Jak dla mnie idealny do roli Greya byłby Sasha Knezevic...szkoda, że nie jest aktorem, ale w sumie czy ten film będzie wymagał jakiejś aktorskiej wirtuozerii, a może jednak nas zaskoczą. Gdyby nie wiek to nawet nasza Anja jako brunetka sprawdziłaby się w roli Any. pięknie wyglądają razem z Sashą, z rozbieraniem się też nie ma większych problemów, a i ostrzejsze sesje nie są jej obce. Żeby film spełnił oczekiwania ( przynajmniej moje) musi być bardzo erotyczny, nie wiem czy będzie to możliwe w przypadku popularnych aktorów. Może lepszym rozwiązaniem było by zaangażowanie kogoś anonimowego, kogoś kto nie może nic stracić, a tylko zyskać. Książka jest lekuśka, prosta jak konstrukcja cepa i przyjemna(i co z tego, że odrealniona), ale żeby film odniósł sukces potrzeba czego więcej i tym czymś jest seks, seks i jeszcze więcej seksu!!!
Ps. do roli Kate, przyjaciółki Any idealnie nadawałaby się Blake Lively. No wykapana Kate.

ocenił(a) film na 2
Agatheo

Anja ma zbyt hm... szpiczaste rysy sasha już lepiej. Co do Kate zgadzam się w 100%.

ocenił(a) film na 10
Agatheo

Anja faktycznie to nie ten tym, ale Sasha....Sasha jest boski.
http://polki.pl/zycie_gwiazd_galerie_gwiazd_galeria.html?galg_id=10005301&ph_cen ter_03_page_no=8 ( ale razem tworzą niezły duet)
Cóż jedno jest pewne, On Greya nie zagra;)
Za to wpadł mi w oko przytoczony przez martuchn Charlie Hunnam http://www.papilot.pl/z-zycia-gwiazd/23230/7/Czy-to-on-zagra-Christiana-Greya-Po dobno-jest-murowanym-faworytem.html#galleryimage.Hmmm ma potencjał. Jeśli chodzi o Anastasię, to muszę się zgodzić, że to wypisz, wymaluj Alexis Bledel, tak samo dziecinna, irytująca, dziwna...... umiejąca pokazać pazurki i do tego wszystkiego te jej za duże w stosunku do twarzy, niebieskie oczy. Piękna:)