http://www.youtube.com/watch?v=V_N47T1rlZk&feature=em-subs_digest-vrecs
brzydka i niewygląda na niewinną... raczej na doświadczoną :p
Milla jest śliczna, ale wygląda na diabełka ;> A może da radę zagrać niewinną z początku chociaż ? ;> Tylko trochę stara. Ale skąd ta pewność, że raczej ona? NIC jeszcze nie mają ustalonego. Ciekawa jestem w ogóle kiedy zaczną kręcić, bo dobieranie obsady idzie im jak krew z nosa.... Film będzie pewnie w 2014 r. ;p
To jeszcze nie jest pewne, ale mówiono, że ona ma największe szanse. Poza tym była chwilowo na IMDB w obsadzie, ale usunięto ją z braku potwierdzenia. Mnie też na niewinną nie wygląda ;-) Stara? E tam... Mogło być gorzej. W końcu w amerykańskich produkcjach zdarzało się wielokrotnie, że nastolatków grali trzydziestolatkowie :D
Patrząc na fabułę pierwszego tomu to ekranizacja nie powinnam im zająć zbyt dużo czasu. Jedyny własnie "problem" jest z obsadą. Mila jest piękna ale pasuje tu bardziej na żeńską wresje Greya niż na Anę :D
"Mila jest piękna ale pasuje tu bardziej na żeńską wresje Greya niż na Anę :D" - TRU! :D
hahahah, szukałam właśnie tematu, żeby spytać co sądzicie o mili :D dla mnie ona jest idealna, wysarczy zrobić jej bardziej naturalny, świeży makijaż i już nie wygląda jak wamp tylko niewinna dziewczyna, a łatwo z niej zrobić kocicę :) poza tym jest śliczna iwg mnie bardzo, bardzo seksowna. jak dla mnie mila to byłby najlepszy wybór.